Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi volt eddig a legperverzebb szexuális élményetek?
Figyelt kérdés
2019. jan. 2. 20:05
12/24 anonim válasza:
40bi férfi vagyok. Voltam együtt párral. Szoptam a férjet, úgy hogy a számba ment el és lenyeltem. Közben a feleség ugyan ezt csinálta velem.
Egy másik nő straponnal dugott meg.
A feleségem renszeresen vibrátorozza a popsim.
13/24 anonim válasza:
Hármas idős házaspárral. Osztrákok voltak és letagadhattak volna legalább 15 évet, de mégiscsak 60 fölött voltak. Érdekes volt.
14/24 anonim válasza:
Édes hármas a feleségemmel és a barátommal, ahol mindenki mindent csinálhatott mindenkivel.
15/24 anonim válasza:
Hugom pasijat szoptam le parszor, a vegen a hugom is engem
Sajnos mar nincs benne ilyenekben
16/24 anonim válasza:
még elégé nagyon fiatal voltam, de leitattak egy bulin és ketten csináltak velem amit akartak. Mindenre már nem is emlékszem.
18/24 anonim válasza:
Inkább picit BDSM mint perverz. Kikötözött a nő az ágyhoz,majd befújta a farkam tejszínhabbal majd leszopott. Isteni élmény volt,bár picit volt a kiszolgáltatottság a kikötözés közben,de jó és izgató élmény volt.
19/24 anonim válasza:
Barátnőmmel kipróbáltuk a hármast. 2ff+ ő. Én nyaltam miközben dugta a srác. Egyszer csak kicsúszott belőle a F. és ahogy tette volna vissza az én számba került. Gyorsan kikapta a srác mondta bocsi és vissza tette a lányba. Azóta szeretném újra átélni immáron direktbe az ilyet.
20/24 anonim válasza:
En este balatonnal vizparton elvonultam maszturbalni, meztelenul. 3 srac meg kicsit piasan arra jart es hat lebuktam. Elvettek a ruhaimat, es bedobták a vizbe. Egyikuk elkezdett fogdosni, aztan a vege az lett, h ot le kellett szopnom, a tobbiek meg neztek es rohogtek, aztan ram vertek. Utolag sajnalom, h nm du.gtak meg
F33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!