Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » A nők és a férfiak hány...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők és a férfiak hány százaléka heteroszexuális, biszexuális, homoszexuális és aszexuális?

Figyelt kérdés

2018. dec. 30. 10:14
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
tény hogy a biszexek nagyobb arányban vannak mint a melegek.
2018. dec. 31. 22:56
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

Nem akarok senkit felzaklatni, de a biszexek nagyobb arányban vannak a heteróknál.

A meleg és a heteró valójában a két véglet, és társadalmi kisebbség is.

2019. jan. 1. 23:43
 13/20 anonim ***** válasza:
100%

Itt le van írva részletesen nemek és életkorok szerint:

[link]

2019. jan. 10. 16:16
 14/20 A kérdező kommentje:
#13: Végre egy normális válasz!
2019. jan. 11. 16:19
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
És miből gondolod hogy azon a linken most azok a statisztikai eredmények hitelesek? Ennyit te is megtudtál volna tenni, csak beírod a google-ba. Ha akarod mindjárt belinkelek neked egy másik felmérést, amin tök más lesz az eredmény. Tele van az internet baromságokkal nem kell mindent elhinni, meg szentírásnak venni ha látsz valamit.
2019. jan. 11. 16:27
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
Ennyi erővel akkor sehol semmilyen témájú felmérés nem hiteles, még az se, amit hivatalosan kiadtak könyvben, mert semmi garancia nincs rá, hogy a megkérdezett emberek nem hazudtak.
2019. jan. 11. 18:07
 17/20 anonim ***** válasza:
100%

Így van semmilyen garancia nincs rá hogy az emberek nem hazudtak. De ennek a forrás hitelesnek se tűnik semmilyen garancia nincs arra se hogy egyáltalán végeztek bármiféle kutatást, vagy hogy értenek hozzá lehet hogy csak valaki összefirkált valamit és feltöltötte a netre a többi baromság közé.

A kérdező meg ezt tartotta az egyetlen normális forrásnak.

2019. jan. 13. 20:46
 18/20 anonim ***** válasza:
100%

Tessék ebbe tök más van mint az előző linknél:

[link]

Most akkor melyiknek hiszel? Mi alapján döntöd el hogy akkor a kettő közül most melyik kutatás a valós? De még linkelhetek egy harmadikat ami megint mást mond.

2019. jan. 13. 20:55
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
Mivel a GLAAD kérdőívet én magam is kitöltöttem anno, ezért feltételezem, hogy valóban elvégezték a kutatást :D Mellesleg jóval igényesebb és részletesebb, mint amit te linkeltél, abban pl. az aszexualitásról egy szó sem esik, sem egyéb kategóriákról, amik kívül esnek a hetero-, homo- és biszexualitáson.
2019. jan. 14. 01:00
 20/20 anonim ***** válasza:
100%

Mivel én csak egy cikket küldtem be nem egy kutatást, de küldhettem volna mást is, a lényeg csak az hogy senki nem fogja megmondani hogy a 7,5 millió emberből 4,3627 százalék a melegek aránya és 76,3836538 százalék a heteróké stb.

Körülbelül meg lehet mondani persze, amit már mások is leírtak a kérdezőnek, és ő mégis csak azt az egy választ tartotta hasznosnak, ami kicsit kihúzta nálam a biztosítékot. Ennyi erővel ezt ő is megkereshette volna, csak lusta volt,de jött egy csomó normális válasz ő meg leszólta mindet. Nem ellened szólt amit írtam, hanem az ilyenek akkor nézzenek utána saját maguk. Másoktól várja a segítséget aztán miután megkapta ilyen bunkón zárja az egészet, mert gondolom nem nézett utána a forrás hitelességének. Olyat is belinkelhettél volna amit egy unatkozó troll töltött fel és azt is elhitte volna ugyanúgy.

2019. jan. 14. 16:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!