Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők és a férfiak hány százaléka heteroszexuális, biszexuális, homoszexuális és aszexuális?
Nem akarok senkit felzaklatni, de a biszexek nagyobb arányban vannak a heteróknál.
A meleg és a heteró valójában a két véglet, és társadalmi kisebbség is.
Itt le van írva részletesen nemek és életkorok szerint:
Így van semmilyen garancia nincs rá hogy az emberek nem hazudtak. De ennek a forrás hitelesnek se tűnik semmilyen garancia nincs arra se hogy egyáltalán végeztek bármiféle kutatást, vagy hogy értenek hozzá lehet hogy csak valaki összefirkált valamit és feltöltötte a netre a többi baromság közé.
A kérdező meg ezt tartotta az egyetlen normális forrásnak.
Tessék ebbe tök más van mint az előző linknél:
Most akkor melyiknek hiszel? Mi alapján döntöd el hogy akkor a kettő közül most melyik kutatás a valós? De még linkelhetek egy harmadikat ami megint mást mond.
Mivel én csak egy cikket küldtem be nem egy kutatást, de küldhettem volna mást is, a lényeg csak az hogy senki nem fogja megmondani hogy a 7,5 millió emberből 4,3627 százalék a melegek aránya és 76,3836538 százalék a heteróké stb.
Körülbelül meg lehet mondani persze, amit már mások is leírtak a kérdezőnek, és ő mégis csak azt az egy választ tartotta hasznosnak, ami kicsit kihúzta nálam a biztosítékot. Ennyi erővel ezt ő is megkereshette volna, csak lusta volt,de jött egy csomó normális válasz ő meg leszólta mindet. Nem ellened szólt amit írtam, hanem az ilyenek akkor nézzenek utána saját maguk. Másoktól várja a segítséget aztán miután megkapta ilyen bunkón zárja az egészet, mert gondolom nem nézett utána a forrás hitelességének. Olyat is belinkelhettél volna amit egy unatkozó troll töltött fel és azt is elhitte volna ugyanúgy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!