Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A biszex srácok ezért miért sértődnek be?
Engem nem zavarna ha bi lenne. Nem az a lényeg, hogy a saját nemét is szereti, hanem az, hogy engem szeressen, és ne csaljon meg.
L
A barátom biszex ès lassan egy ève vagyunk együtt. Azonkìvül, hogy a sajàt nemèhez is vonzòdik ugyanolyan a kapcsolatunk, mintha heterò lenne.
Nem igazàn èrtem èn az ilyen lànyokat
Szerintem idióta az a biszex srác, aki elmondja egyáltalán bárkinek, hogy biszex, nem csak leendő barátnőnek, de családnak, barátoknak, ismerősi körnek is. Jó, még talán Pesten kicsit nagyobb az elfogadók aránya, mint vidéken, de ott sem annyival. Rég megtanultam tartani a számat. Erről soha nem fog senki tudni, aki ismer, csak én.
Aki elmondja, az kiáll a pofonért a sarokra. Feleslegesen kockáztat. Szinte biztos hogy csak veszíthet, de nyerni nem nyerhet semmit.
25/F, biszex
Én örülnék ha elmondaná nekem, hogy biszex mert bízik annyira bennem, hogy elmerje nekem mondani.
Aki emiatt kidobja a másikat mert biszex az egy rohadt nagy homofób ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!