Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Fiú létemre tetszik nekem a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiú létemre tetszik nekem a legjobb barátom aki fiú?

Figyelt kérdés

Nem hinném hogy meleg vagyok, mert ez az eset szerintem más.

Az interneten ismerkedtünk össze egy játékban. Nagyon messze lakunk egymástól, de így is testvérnek tekintjük egymást. Először most nyáron tudtunk találkozni, de tavaly nyáron is akartunk. Körülbelül 1-2 éve legjobb barátom. De most február körül minden megváltozott. Elkezdtem érezni iránta valamit és (elmondása szerint) ő is. Mi ezt megbeszéltük, hogy nem vagyunk melegek mert mind a ketten gusztustalannak tarjuk (ezzel senkit nem áll szándékomban megsérteni). Voltam már szerelmes rengeteg csajba bár komoly kapcsolatom még sohasem volt. Nekem csak pár kérdésem lenne: Ezt szégyellnem kéne, hogy egy fiú tetszik? Ez a biszexualitás? Túl fogom tenni ezen magam? Láttam más kérdezőnél is hasonló a helyzet, de ott azt írták, hogy ez azért van mert még tini vagy meg még nem tudod mit érzel iránta, de ezek semmit nem segítettek. Bocs ha szarul fogalmaztam csak nagyon szarul vagyok a történtek miatt.

2018. dec. 19. 16:58
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
*fojtatás: Azt válaszolta nem szeretem de téged szeretlek és ezért bármikor megcsinálná. Én erre a mondatra nagyon beindultam. De akár mennyire szégyeljük ez van. Ő azt mondta hogy heteroflexek vagyunk. Az elmondása szerint ugyan az mint a biszex de inkább a nők felé hajlik
2018. dec. 22. 19:46
 12/18 anonim ***** válasza:
90%
Akkor most összejöttetek?
2018. dec. 22. 23:12
 13/18 A kérdező kommentje:
Nem, én nem tudnék édesapám szemébe nézni
2018. dec. 23. 11:22
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

Ne emészd magad!

Ritkán találkoztok, így az a vonzalom, lehet a következőnél már nem is lesz jelen. Ha mégis úgyanazt éreznétek, vagy még fokozódna, akkor se essetek kétségbe.

Sok olyan van, aki csak egy valaki miatt szakít a "hagyománnyal".

2018. dec. 23. 13:14
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

Ó, istenem, bár nekem bármelyik "legjobb barátom"-mal összejött volna anno, hogy leszopjuk egymást. Lennék a helyedben, nagyon izgató. Imádnivaló aranyos srácok lehettek... ;-)

Ne törődj azzal, hogy ki mit gondolna, ha megtudná, hogy egymással együtt vagytok, csak élvezzétek. Ez a ti titkotok, amiről senkinek nem kell tudnia. Szeressétek egymást, ha a szeretetnek a testi szeretet is a része, hát legyen. :-) Főleg, ha tetszenek mindkettőtöknek a lányok is, pláne nem kell senkinek tudnia róla, nem fog feltűnni senkinek. :-)

(Fhhhú, legszívesebben letérdelnék közétek, és leszopnálak mindkettőtöket... :-) :-) )

2018. dec. 25. 12:41
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Hasonlóképpen érzek az utolsóval, a szopás tekintetében is :)
2019. jan. 2. 18:47
 17/18 anonim ***** válasza:
64%
elmehetnénk együtt moziba en ülök középen es bedugnam alulrol a popcornba a dakom es megkinálnálak titeket :D
2019. jan. 4. 10:45
 18/18 anonim ***** válasza:
100%

Elöfordulhat hogy tetszik, vagy annyira passzoltok egymashoz hogy több is lessz.

nekem egyszer törtent igy meg a legjobb baratommal akivel mar vagy 6 eve voltunk baratok.napi szinten atjart hozzam elhülyültünk mindenen es egy ilyen alkalomkol amikor picit magam alatt voltam egy lany miatt megvigasztalt meg atölelt es mindketten elkezdtünk valamit erezni bar inkabb csak szexualisan.

mondtam neki hogy jol esik hogy igy megvigasztal, mire ö aztmondta hogy neki is es hogy barmikor szamithatok ra. de akkor mar ereztem hogy all neki es ettöl nekem is.tudtuk hogy ezt nem szabadna igy folytatni meg is akartuk amiböl az lett hogy lefeküdtünk. majd megbeszeltük hogy soha többet nem lesz ilyen de egyszerüen nem tudtunk ellenallni a masiknak igy ebböl az lett hogy mindennap szexeltünk egymassal amig vegül rajöttünk hogy amugy a lanyokat szeretjük mind2 en :D szoval fura szitu volt. azota mindkettönknek volt baratnöje.

2021. dec. 14. 17:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!