Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/nők mi lenne a reakciótok ha a szerelmetekről kiderülne hogy biszex?
Utolsó, ezt kinek mondod? Mert én az animés előtti vagyok, és nem neked szólt...
Csak alapból nem ítéltem el senkit a véleménye miatt, a saját reakciómat írtam le (mert meg is történt az eset), ennyi... Csak azt nem értem, miért pontoznak le, mikor senki másra vonatkozót nem írtam, semmi sértőt vagy haszontalant :( ("Megkérdezném, hogy tényleg? Stb...) Nyilván, aki nem vonzódik ehhez, annak nem kell együtt maradnia vele, az ő döntése, de nem is vitattam.
Jaj, biszex témához...tegnap halottam!
-Áron bátyám, mondjon valami vidám történetet!
- No, egyszer a faluban elkóborolt egy tehén. Öten mentünk keresni. Mire megtaláltuk, már nagyon fickósak voltunk, úgyhogy mind végigmentünk a tehénen.
- Na de Áron bátyám! Mondjon inkább valami másik vidám történetet!
- Egyszer a faluban elkóborolt egy birka. Öten mentünk keresni. Mire megtaláltuk, már nagyon fickósak voltunk, úgyhogy...
- Elég! Áron bátyám mondjon inkább valami szomorú történetet!
- Egyszer én is elkóboroltam...
Nem neked írtam, akinek írtam az tudja hogy neki ment. 15:27 órai válaszoló amúgy.
Neked csak annyit mondanék hogy ne törődj az itteni pontozással, ki kell ábrándítsalak nem az alapján pontoznak hogy hasznos e vagy sem, az alapján hogy tetszik e amit mondasz nekik vagy nem. Ennyi. Vvagy mégrosszabb: Csak úgy.
Jó, akkor látom, hogy mivel le lettem pontozva a "Hát.... Nem hinném, hogy hosszú életű kapcsolat lenne." mondatom miatt, had fejtsem ki miért is ez volt a válaszom.
Nem kell, hogy megcsaljon! Nem hiányzik több ilyen az életből!
Heteroként is megcsalna valaki, ha valamit hiányolna a kapcsolatból és ezt nem mondaná, hanem egyből félre kefélne, de egy ilyen személy 10000%,hogy megcsal.
Hogy miért? Mert nem fogom tudni megadni neki azt amit egy pasi, mert én nem hímnemű vagyok, szóval ő ezt fogja hiányolni a kapcsolatból. És számomra nem fér bele a néhai félre kufirc pasival. Az már megcsalás! (A chatszex is az szerintem.)
Szóval akkor miért maradjak vele? Azért, hogy késöbb csak rosszabb legyen? Köszönöm szépen, de nem.
Akinek meg erkölcsileg ok, hogy a pasia egy másik pasival kefélget, annak szíve joga ezt benyelni, de ne én legyek már a szar, mert nekem az is elgondolkoztató ok, arra, hogy összejöjjek valakivel, hogy hány barátnője volt eddig. (Nem, nekem sem volt 2-nél több, nem is lesz reményeim szerint, mielőtt ebbe is bele kötne valaki.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!