Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha így alakítanék ki kapcsolatot működne?
Figyelt kérdés
Nő vagyok sajnos a nőkhöz jobban vonzódom. De soha nem élnék nővel, meg a homoszexuális kapcsolatok nem működőképesek. Ezért arra gondoltam hogy ismerkednék biszex férfival aki nem bánná, ha esetleg nővel is szexelnék mellette, meg ilyen szeretői kapcsolatom lenne. Cserébe neki is lehetne fiúval. A külvilág számára pedig boldog pár lehetnénk. Van köztetek aki így él?2018. dec. 15. 13:44
5/14 anonim válasza:
Tényleg csak érdeklődésképp.. de minek neked a látszat kapcsolat, amikor csak szexkapcsolatot akarsz az ellenkező nemmel? Keress egy nőt, aki ugyanezt keresni.. minek közben "boldog pár" látszatát kelteni más felé? Mivel lesz több így az életed?
6/14 A kérdező kommentje:
Nemcsak szexkapcsolat lenne, és azért kellene mert családot szeretnék. Esküvőt, gyereket. Ez csak férfivel kivitelezhető. Csak testileg, érzelmileg jobban vonzódom a nőkhöz, de együtt élni nem tudnék nővel.
2018. dec. 15. 14:14
7/14 anonim válasza:
Hány éves vagy és hova valosi vagy?
8/14 anonim válasza:
Van ilyen ismerősöm és teljesen működik a kapcsolatuk
9/14 anonim válasza:
Szerintem igen, én is bele mennék egy ilyen kapcsolatba :), 30bi/f
10/14 anonim válasza:
Ha gondolod írhatsz :) 25F
Már ha komoly a dolog :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!