Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ha egy lakatlan szigetre kerülnétek egy idegen fiúval akkor egy idő után szexelnétek vele? Ha igen, milyen szerepben?
Ha veletek egykoru, vagy ha idősebb?
Ha bejön neked, vagy ha nem?
Milyen esetekben igen és milyen esetekben nem?
És mi lenne ha egyáltalán nem tetszene?
Kor nem szmít, nyilván azért 18+ legyen, ha nem tetszene, akkor szerintem egy ideig nem engedném, de egy idő után annyira ki lennék éhezve, hogy én akarnám :) Szóval lenne szex akkor is csak idő kérdése, jobb mint ujjazni magam.
Ha tetszen, akkor nem kellene sokáig könyörgnie, szerinte már első este rajta lovagolnék és amikor csak kedve tartaná megd*ghatna.
Full passzív vagyok, szóval abban a szerepben.
Ha meg hetero lenne, akkor meg kivárnám, hogy ő éhezzen ki annyira, hogy akarjon, egyszer csak eljön az idő.
Sőt, ha lenne ott egy börnönd női rucival tele, lehet direkt abból öltözködnék :D
De nyilván mondjuk eleinte ezen járna az ember esze, hanem a túlélésen, hogy mit ezsik iszik :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!