Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ha egy lakatlan szigetre kerülnétek egy idegen fiúval akkor egy idő után szexelnétek vele? Ha igen, milyen szerepben?
Figyelt kérdés
Ha veletek egykoru, vagy ha idősebb?
Ha bejön neked, vagy ha nem?
Milyen esetekben igen és milyen esetekben nem?
És mi lenne ha egyáltalán nem tetszene?
2018. dec. 6. 11:09
12/24 anonim válasza:
Én inkább maradnék a fiatal Brooke Shields-nél.
13/24 anonim válasza:
Heteróknak teljesen felesleges feltenni a kérdést, mert jelenleg elképzelni sem tudják, hogy faszihoz nyúljanak, a valóság viszont az, ami a börtönökben és a katonaságnál megy/ment.
14/24 A kérdező kommentje:
És fiatalabbal vagy idősebbel inkább? Melyik volna jobb?
2018. dec. 7. 13:24
15/24 anonim válasza:
bármelyiknek felajánlanám magam
16/24 anonim válasza:
Egy lakatlan szigeten, ha ketten vagytok, a kor nem számít.
18/24 anonim válasza:
Egy lakatlan szigeten lennék alapból lenne rajtam valamennyi félelem de ha ott van velem valaki akkor kevésbé. Szerintem egy idő után megkedvelném a srácot/férfit. Mind1 hogy egykorú e velem vagy idősebb (oké ne legyen annyira öreg max pár évvel) . Ha bejön nekem akkor egyértelműen szexelnék vele , ha meg nem jön be akkor meg talán egy hirtelen érzelem hullám esetén feküdnék le vele de ha nem jön be akkor nem hiszem hogy nagy valószínűség van erre . Ha egyátalán nem tetszene akkor csak társként tekintenék rá aki segít a túlélésben . FIGYELEM !! JÓKÉPŰ PASIK JELENTKEZHETNEK EGY LAKATLAN SZIGETRE SZEXELNI!! UNI VAGYOK ;)
19/24 anonim válasza:
Hát a folytonos recskázás helyett valószínűleg hamar áttérnénk a f/f felállásra! De biztos csak ott derülne ki!
20/24 anonim válasza:
A lakatlan szigeten rajtatok kívül nincs senki más. Főleg nincsenek maorik. Ők ugyanis Új Zéland őslakói, ami azért nem nevezhető lakatlan szigetnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!