Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ennyire nehéz lányokkal ismerkedni?
Érdekelnek a lányok is, de eddig nem jutott sok sikerélmény, valamiért fiúkkal könnyebb.
Azért ebbe a kategóriába írtam, mert nem vagyok leszbikus, így hibának éreztem volna, ha oda írok.
22l
Én is biszex lány vagyok és van, hogy nálam is próbálkoznak lányok és egyszerűen kiver a víz, de a rossz értelembe. Nem tudom te hogyan próbálkozol más lányoknál, de nekem pl szőrszálhasogató mikor ilyeneket írnak hogy "Baby" meg "Szereted a szexet?" meg van még pár, ami úgy szúrta a szemem, de most nem jutnak eszembe.
Én már egyszerűen se a fiúktól se a lányoktól nem láttam egy normális közeledést sem. Hogy lehet így kezdeni az ismerkedést, hogy szereted-e a szexet komolyan. Meg néha a lányok is olyan szövegeket írnak, ami egy pasitól is idegesítő, de egy lánytól egyszerűen ble.
Mondjuk én eleve nem birom azokat a lányokat, akik ilyen pi**ásak vagy hogy mondjam. Akiknek kint van a mell, fenék, has minden és az a jobbik eset, ha ezekhez nem tartozik hozzá egy olyan facebook és/vagy instagram profil, ahova pakolja ki a csücsörítős meg csöcskirakós képeket és tudom, hogy ez a pasiknak bejön, de nekem inkább ellenszenves. És az ilyenekről sokszor az jön le, hogy egy ku**a és már mindegy neki, hogy fiú vagy lány csak valaki kezelgesse. Tehát ha nálam ilyenek próbálkoznak az eleve bukta. Én rosszul vagyok ezektől a mai pi**ás lányoktól. Csak remélni tudom, hogy vannak még azért normálisak is.
Szia!
Nagyon nagyon nehéz szerintem is... :/ legalábbis én még nem jöttem rá, hogy mit rontok el. 26N
Nekem írhatnátok hátha összejön több is mint beszélgetés.
Én is megteszek mindent tőlem telhetőt amit kérnek tőlem de egyik pillanatról a másikra eltűnnek.Most is egészen addig ment az ismerkedés amíg nem küldtem képet a puncimról.
Nem értem.
Nekik csak ennyi kell?Egy képcsere?
Vagy átvertek?Megint? :(
22/l
Egyáltalán van olyan normális lány aki nem úgy viselkedik mint egy k...és nem tűnik el egyik percről a másikra?És nem csak a szexről tud beszélni?Mert kezdem azt hinni rossz bolygón élek :/Ha van akkor írjon :)
22 bi lány de jobban lányok
Székesfehérvár és környéki lányok írhatnak, szívesen ismerkednék.
25N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!