Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Más férfi társam szerint is...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más férfi társam szerint is szexik és izgalmasabbak a bi nők mint a heterók? F/42

Figyelt kérdés

Persze azok tetszenek akik férfivel élnek de a szex miatt vagy barátságból más nővel is tartja a kapcsolatot.

Ha lenne ilyen párom nem zavarna ha nővel is lenne mert ha szeretek valakit akkor miért tiltsam ha más élvezetet is kap.

Nálam ez a magyarázat rá hogy miért nem számít ez megcsalásnak.

2018. nov. 14. 13:14
 1/8 anonim ***** válasza:
97%
Akkor a hetero nő is csak más élvezetet kap egy másik pasitól. Ezt sem kell akkor megcsalásnak tartanod és ripsz-ropsz a hetero nők is izgalmasak lesznek neked.
2018. nov. 14. 13:16
 2/8 anonim ***** válasza:
96%
Bi nő vagyok, de ha pasit szeretek pasival vagyok, és nem csajom meg sem férfival sem nővel.
2018. nov. 14. 13:27
 3/8 anonim ***** válasza:
15%
Ugyanígy vagyok én is vele, nem zavar ha melletem nővel van a párom, csak éppen más férfi ne létezzen számára rajtam kívül. Izgató számomra ha két nőt látok szexelni
2018. nov. 14. 13:34
 4/8 A kérdező kommentje:

1.

Pont hogy más pasitól ugyanazt kapja mint tőlem tehát semmiben sem más.

2.

Jó hogy nem csajod meg egyiket sem! 😀

Viccet félre téve azért írtam úgy hogy férfivel él együtt és ha nővel szexre vágyik az nem zavar, mert férfit szeretheti attól még ha nőre is vágyik mellette.

3.

Te legalább érted mire gondoltam.

2018. nov. 14. 14:07
 5/8 anonim ***** válasza:
95%

Olyan házasságban élek, amit írtál, de szerintem és azt kell mondanom, hogy a szexuális fantáziád nem feltétlenül úgy néz ki a valóságban, ahogy képzeled.

A biszexualitás és a nyitott kapcsolat nem jár együtt. A biszex nők döntő többsége monogám, ha felajánlod nekik, hogy lehetnek nőkkel is, az olyan, mintha leprostiznád őket. Aki nyitott kapcsolatot akar, az meg nem feltétlenül vonzódik a nőkhöz. Ha mindkettő összejön, akkor meg milyen alapon szabod meg a párodnak, hogy csak nőkkel ismerkedhet? Az már nem is nyitott párkapcsolat.

Bocs, ha lelohasztottalak, de a valóság ilyen.

2018. nov. 14. 15:54
 6/8 A kérdező kommentje:

5.

Ez amit írtál talán nálad így van de ne általánosíts!

Van pár ismerősöm akiknél működig az amit írtam és szerintem a prostizás helyett inkább kegy az ha nem tiltom a párom a nőzestől.

Ha pasizni akar az más tészta mert amint írtam feljebb azt én is megtudom adni neki,de ha nőre vágyik miattam ne tartsa vissza magát!

Ebben szerintem semmi rossz nincs,de ha valaki ezt is sértésként kezeli az meg is érdemli a sorsát mert kevés férfi menne ebbe bele mivel sokuknál a nővel való szex is megcsalás.

2018. nov. 14. 21:28
 7/8 anonim ***** válasza:
96%

Szerintünk , nők szerint is szexibbek és izgalmasabbak a bi pasik, mint a heterók. Már csak azért is mert lehet velük édeshármasozni +1 pasival *-*

N

2018. nov. 15. 04:54
 8/8 anonim ***** válasza:
94%
Egyetértek az utolsóval!
2018. nov. 15. 06:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!