Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok milyen volt az első sex? Mennyire eset jól? Hány évesek voltatok?
19!
Mert szabad vélemény nyílvánítás van és a negatív vélemény is vélemény csak egyesek nem tudják kezelni...
Előbb még volt ennél jobb elfoglaltságod is.
Egyrészről a véleményed itt ugyan nem érdekel senkit, de ahogy látom a 26 százalékodból sehol se értenek veled nagyon egyet.
Másrészt az, hogy idejössz okoskodni és férfiként jobban tudni mi a jó a nőknek, mint a nők maguk. nem éppen normálisan megfogalmazott negatív vélemény. Ráadásul hatalmas nagy tévedés is hogy egy nőt csak egy férfi elégíthet ki, csak kb egy száz olyan női véleményt linkeltem be aki máshogy gondolja. :D
26%?!
Mivel nem rég regisztráltam és én sokakkal ellentétben az igazat mondom nem amit a kérdező olvasni szeretne meg amit a többi ír hozzá csakhogy megmaradjon a pontszámom mert akkor vagyok valaki.
És férfiként merek okoskodni? Talán mert volt pár bnőm és ezáltal tapasztalatom talán több is mint egy húszéves divathomár kislánynak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!