Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Heterónak tartom magam, de már rég óta izgat hogy nővel legyek. Akkor biszex vagyok? Vagy csak szimpla kivancsiság? 19L

Akkor biszex vagy.
Én heteró vagyok és taszít a gondolat hogy egy nő úgy hozzám érjen.

Nem létezik olyan, hogy kiváncsi hetero.
Ezt azok találták ki, akik maguk előtt is szégyellik, hogy bisexek (sőt, van aki valójában meleg, és csak a környezete nyomására próbálja magát heteronak elfogadni).
Ez ugyanaz, mikor lelép a csaj, és közli, hogy annyira csalódott a ferfiakban, hogy leszbi lesz. A valóság, hogy egy hetero csaj legfeljebb nem kezd új kapcsolatba, de nem valtozik a nemi identitása egy csalódástól.

Szerintem létezhet a kíváncsi hezeró.
Egy ideig.amíg ki nem próbálja. Utána, ha nem érdekli a dolog akkor marad hetero, ha még bejön neki, és onnantól mindkét nem felkelti szexuálisan a figyelmét akkor biszex

Szóval érted kérdező?
Az eszeddel nem sokra méssz.

"Szerintem létezhet a kíváncsi hezeró.
Egy ideig.amíg ki nem próbálja. Utána, ha nem érdekli a dolog akkor marad hetero, ha még bejön neki, és onnantól mindkét nem felkelti szexuálisan a figyelmét akkor biszex"
Anélkül, hogy kipróbálnám, undorodom a lószar evéstől.
Ugyanez a helyzet azzal a gondolattal, hogy a saját nememből legyek együtt valakivel.
Pont ettől HETERO vagy BI valaki, hogy nem kóstolgatni akarja, hogy jó e, hanem elfogadja, hogy ez beleférhet, vagy sem.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!