Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szimpla kivancsisag? Atmeneti lenne?
Figyelt kérdés
Elegge fiatal fiu vagyok...tul fiatal is.
De nem tagadom elegge tagas a szexualis izlesem. Vonzodom a megszemelyesitett allatokhoz (ezek a furryk) legyenek azok anthro lenyek vagy ferál lenyek. Vonzodom a nokhoz es ferfiakhoz is egyarant... es a termeszetes allatokhoz is, tobbek kozt a lovakhoz.
Oszinten szolva nem zavar, nem errol van szo.
Csak az erdekelne, hogy ez a fiatalsag es az azzal jaro kivancsisag miatt van e? Hogy gondoljatok? Veletek is igy volt/van?
Azt tudnod kell, hogy egy jó ideig csak azt érzi mindenki, hogy a meztelenség, a szexualitás neki izgató. Mindenkinek más a kor amikor elválik hogy ő mit szeretne magába/nak.
A legrosszabb esetben kipróbálod mindkét nemmel és megtudod mit szeretsz nyilván ha elég idős vagy vagy épp leszel hozzá.
2016. nov. 8. 16:33
2/4 anonim válasza:
Ez az agy és a lélek, a psziché fejlődésével van kapcsolatban. Ebben a korban sok múlik azon, hogy milyen inger éri az embert és az előtte álló választási lehetőségek közül melyiket választja, melyik úton indul el. Mert bármelyik úton is indul el, az úton olyan ingerek érik, amelyek emlékképet hagynak hátra és ha ezek pozitív, élvezetes emlékek, akkor nagy valószínűséggel ezt az utat választja majd a későbbiekben is. Ezért nagy visszafogottság, megfontoltság és önuralom kell minden lépés megtételéhez.
2016. nov. 8. 20:35
3/4 anonim válasza:
Amit a második írt azt fogadd meg nagyon jó tanács/gondolat :) én is most vagyok ezen a választó úton tapasztald meg mindkettőt én szerintem
2016. nov. 8. 21:40
4/4 anonim válasza:
Hát lehet hogy tényleg csak szimpla kíváncsiság és átmeneti, de lehet hogy nem. Majd kiderül. Ki kell próbálni mindent, amire csak lehetőség adódik, bármennyire is furcsának tűnhet ez más szemében, mert ha nem teszed meg, később piszkosul fogod bánni. Ezzel most nem azt akarom mondani, hogy minden hülyeségbe ugorj bele, véletlenül sem. Csupán azt, hogy ami érdekel, s nem csak afféle "egyperces" fellángolás, próbáld ki. Tehát ha valami "furcsaságot" akarsz kipróbálni, egy kicsit azért várj vele. Töprengj el rajta, de ha többszöri átgondolás után is kipróbálásra érdemes az ötlet, akkor vágj bele. De ha kétségeid vannak, ne tedd.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!