Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor jöttetek rá, hogy biszexuálisok vagytok és hogyan?
felizgatott egy női intim érintés
ez alatt nem azt értsd h ott
intim simán lehet a kézfej megérintése is
18 voltam
Szerelmes voltam egy lányba már 5 évesen is. xd Mindig is tudtam.
19/L
Nekem is mindig természetes volt. Magával a fogalommal kb. 14 éves korom körül ismerkedtem meg jobban. De még mindig tanulok új dolgokat magamról. :)
21/L
13 éves koromban egy "véletlen" következményeképp épp akkor mentem haza, amikor rejszolt a 10 évvel idősebb féltestvér bátyám. Amikor megláttuk egymást, Ő nem hata abba, csak folytatta nyugodtan, amit elkezdett:
Majd pár másodperc után, miközben szép lassan húzogatta a farkán a bőrt le és fel és megkérdezte tőlem, hogy láttam-e már ilyet? Természetesen nemmel feleltem.
Aztán azt is kérdezte, hogy volna kedvem ahhoz, hogy én csináljam neki. Folytatnám-e, amit ő elkezdett.... azaz kiverném-e a farkát? Igennel feleltem. Oda mentem hozzá, a kezembe vettem a meredező akkor hatalmasnak látszó farkát, és szépen elkezdtem le és fel huzogatni, ahogyan tőle láttam :)
Azaz, megtettem, kivertem a féltestvérem farkát. És jó volt csinálni, valamint a sperma sem zavart a végén, ami élvezéskor a kezemre is spriccelt.
Ezután úgy 15 éves koromban a barátommal csináltuk ugyanezt kölcsönösen egymásnak, és néha szoptunk is oda-vissza.
Bár világ életemben a lányokhoz vonzódom, csak őket kívánom, azért néha-néha úgy évente egy-egy alkalommal szoktam fiúval is lenni, de mivel enyhe biszex vagyok, ezért csak kézimunka esetleg cumiztatás jöhet szóba.
58/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!