Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szüzetlenités Travi vagy csaj?
Csak vigyázz, nehogy a travicsaj (aki igazából nem csaj, hanem egy srác) dugjon meg téged ahelyett, hogy te dugnád meg őt :)
Szóval inkább egy csajt válassz szerintem.
Ha gondolkoznod kell rajta, akkor menj el mindkettőhőz.
Meg persze az is számít, hogy melyik vonz jobban. Ha kb ugyan olyan szinten, akkor inkább a lányal kezd és majd következő héten a travival folytatod.
Ha meg mindenképpen csak 1dbra van pénzed vagy bármi más okból több prostihoz nem akarsz menni, akkor meg inkább a travi, mert racionálisan nézve fiúként nagyobb esélyed van egy jó csajt találnod maganak mint egy travit... szóval nagyobb élmény.
Nekem például nincs bajom a lány találással, de travival még szerintem soha sem találkoztam :D szóval ha akarnék sem tudnék "betravizni" (a becsajoz szóból alakítottam át ha nem esett le :D ). Lehet én is ellátogatok egyhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!