Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » A barátom szereti a fiúkat,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom szereti a fiúkat, hogyan kezeljem a sokkot?

Figyelt kérdés

Egyértelmű h szeretné mélyebbre is vinni ezt a dolgot. A fitness terembe nőkre férfiakra áll egyaránt a farka, magát nem tartja melegnek mert csak aktív formában próbálná ki, viszont a haverjával jóval többnek tűnik a kapcsolatuk mint barátság. Inkább olyan plátói szerelem fajta. Letagadja előttem ha vele találkozott.

Mindent tagad persze.

Nincs bajom a melegekkel ezt leszögezem.

Viszont rosszul vagyok, hányingerem van és most fogalmam sincs h hogyan nyugodjak meg. Természetesen ezt képtelen vagyok folytatni. Pár bíztató szót vki?

2018. szept. 28. 19:06
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Bárcsak kamu lenne...

Meg vagyok magammal elégedve, de azt igenis elvárom a férfitól akivel vagyok és akiz szeretek h szexi nőként nézzen rám, nagy bűn ez?

2018. szept. 28. 21:33
 12/14 anonim ***** válasza:
70%

nincs bűn, de logikailag nem helytálló az amiről írsz.

mégis miért ne lennél szexi valakinek.. azon kívül mert te bemeséled magadnak?! ha fejre áll sem tudja megváltoztatni a véleményed senki sem.

bizonytalan vagy, kapd már össze magad, és ne gondolj túl dolgokat. különben az élet megrág és kiköp, pont ahogy eddig.

2018. szept. 28. 21:40
 13/14 anonim ***** válasza:
2018. szept. 28. 23:49
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

Attól, hogy a pasid biszex, még tarthat szexinek és vonzónak. Mi másért lenne veled?

Ha szereted, le kellene ülnötök megbeszélni a dolgokat. Rajtad múlik a hogyan tovább. Ha el tudod fogadni, hogy a fiúkat is szereti, de ez mellett nem csal meg, akkor lehet ebből még egy boldog párkapcsolat. Ha nem fogadod el a másságát semmilyen formában, akkor legjobb, ha külön vállnsk az útjaitok, és mindketten olya párt kerestek magatoknak, akit el tudtok fogadni, és ő is elfogad titeket az összes hibátokkal együtt.

2018. szept. 29. 08:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!