Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom szereti a fiúkat, hogyan kezeljem a sokkot?
Egyértelmű h szeretné mélyebbre is vinni ezt a dolgot. A fitness terembe nőkre férfiakra áll egyaránt a farka, magát nem tartja melegnek mert csak aktív formában próbálná ki, viszont a haverjával jóval többnek tűnik a kapcsolatuk mint barátság. Inkább olyan plátói szerelem fajta. Letagadja előttem ha vele találkozott.
Mindent tagad persze.
Nincs bajom a melegekkel ezt leszögezem.
Viszont rosszul vagyok, hányingerem van és most fogalmam sincs h hogyan nyugodjak meg. Természetesen ezt képtelen vagyok folytatni. Pár bíztató szót vki?
Bárcsak kamu lenne...
Meg vagyok magammal elégedve, de azt igenis elvárom a férfitól akivel vagyok és akiz szeretek h szexi nőként nézzen rám, nagy bűn ez?
nincs bűn, de logikailag nem helytálló az amiről írsz.
mégis miért ne lennél szexi valakinek.. azon kívül mert te bemeséled magadnak?! ha fejre áll sem tudja megváltoztatni a véleményed senki sem.
bizonytalan vagy, kapd már össze magad, és ne gondolj túl dolgokat. különben az élet megrág és kiköp, pont ahogy eddig.
Attól, hogy a pasid biszex, még tarthat szexinek és vonzónak. Mi másért lenne veled?
Ha szereted, le kellene ülnötök megbeszélni a dolgokat. Rajtad múlik a hogyan tovább. Ha el tudod fogadni, hogy a fiúkat is szereti, de ez mellett nem csal meg, akkor lehet ebből még egy boldog párkapcsolat. Ha nem fogadod el a másságát semmilyen formában, akkor legjobb, ha külön vállnsk az útjaitok, és mindketten olya párt kerestek magatoknak, akit el tudtok fogadni, és ő is elfogad titeket az összes hibátokkal együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!