Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nyilvános WC-n diszkréten kiverni közszeméremsértés?
Figyelt kérdés
Ki szeretném próbálni. Budapesten hol tudom atrocitás nélkül. Nem látványos, mutogatósra gondolok.2018. szept. 22. 09:43
11/18 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy tudnád olyan diszkréten csinálni, hogy az ne tűnjön fel senkinek. Mihelyt észreveszi valaki, közszemérem sértésnek számít. és akár kellemetlenséged is származhat belőle.
12/18 A kérdező kommentje:
Úgy tűnik, kéjes álom marad az elképzelésem. Eléggé gyáva vagyok.
Köszi a válaszokat.
2018. szept. 23. 08:20
13/18 anonim válasza:
Piszoárnál még nem csináltam semmit, de wc fülkében már többször is szoptam
14/18 anonim válasza:
Én a fülkében szoktam cseppet résnyire hagyva az ajtót.
15/18 anonim válasza:
Még nem láttam ilyet, de végignézném, ha már mást sosem tudok kipróbálni senkivel... Legalább látnám másét élőben élvezni. Nem lehet az olyan rossz
16/18 Tixti válasza:
Igen, közszemérem sértés. Nyilvános helyen annak számít.
Tulajdonképpen, ha elhagyod a házadat ami magántulajdon azon kívül közterület van és más magánterülete. Szóval csak otthon lehet ilyet csinálni legálisan, kivéve ha a szomszédoddal dugsz, akkor ott is :D
17/18 A kérdező kommentje:
Azért az kicsit enyhít a bánatomon, hogy vannak megértő sorstársaim.
2018. szept. 28. 09:06
18/18 anonim válasza:
Van olyan, aki a pissoárnál állva veri ki a farkát ! Én konkrétan 2 ilyet láttam már ! Igaz egyszer német,és egyszer francia autópálya parkoló Wc-ben !
De ahhoz is gusztus kell, ott a büdösben állni !
Valószínű az izgatta, hogy láttuk mit csinál. Én jól meg is néztem a farkát, de semmi extra nem volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!