Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy kezdő passzív fiúnak jó első alkalommal lovagló pózban kipróbálni az anált?
Figyelt kérdés
Csak azért, mert így ő irányít mindent. Mennyire ül rá, milyen gyorsan, stb..
Szerintetek megengedné egy aktív, hogy így próbálják ki?
2018. szept. 19. 07:06
1/7 anonim válasza:
Én kezdö aktivként igen, meg. Mivel még nem voltam férfival, jobb ha az 1.behatolás a passziv irányitásával történik. 25f/bi
2/7 anonim válasza:
Persze miert ne ha neked ugy jobb.
3/7 anonim válasza:
Én kezdő passzívként inkább kutyapózban próbálnám ki.
22/F
4/7 anonim válasza:
Én lovaglóban ülnek bele és ha már nem kellemes akkor úgy dugna ahogy akar
5/7 anonim válasza:
ha én próbálnám ezt ki, akkor a srác hanyatt feküdne merev pénisszel gumival rajta, én ráülnék , és ahogy fel-le-jobbra-balra-előre-hátra mozgok rajta óvatosan miközben gyengéden masszírozódik a prosztatám, kezemet a duzzadó mellizmaira teszem, esetleg csókolózunk is, hogy hamar kielégülnék a szexi mellkasára, esetleg az arcára az biztos, menne a spermám a mellére
én erről nagyon sokszor fantáziálok, maszturbálok rá
6/7 anonim válasza:
En igy probaltam ki elsore esnagyonjoerzes volt
7/7 anonim válasza:
Én a másik fél vagyok. De mi úgy csináltuk első alkalommal, hogy a passzív srác kutya pózban, én mögötte.És ő "tolatott" ahogy neki jó volt. Lassan, és közben megállt, majd ismét. Végül mozogni is csak Ő. Én fixen tartottam magam, meg őt a derekánál fogva. Tetszett neki, meg nekem is !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!