Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kezdő bi fiúk, titeket az aktív vagy a passzív szerep izgat? És miért pont az?
A passzív.
Az, hogy érezzem, ahogy valaki bennem van, és tőle élvezek el. Szerintem igen izgató.
Az aktív szerep.
Pontos választ szerintem nem tudok adni a második kérdésre...
Egyszerűen csak izgat a partnerem látványa, izgat az érzés ahogy élvezi. A felelősség is megdobja az élményt ha szűzzel vagyok.
17/F
2-es
Élvezik a passzívok már első alkalommal is? Nem fáj nekik?
2#-es vagyok.
Nem tudom, mert még nem volt dolgom szűz passzívval.
De türelmes, óvatos és figyelmes vagyok, sok technikát ismerek hogy ellazítsam a partnerem. Nem erőltetek semmit, a tenyeremen hordoznék egy szűz fiút ha lehetne. Ha fáj, abbahagyom és folytatom a tágítást, izgatást stb... Rengeteget utána olvastam, tanácsokat kértem a tágításról meg egyebek...
Szóval nem tudom, nagy eséllyel élvezi elsőre is de nem biztos, meg kell nézni. :D
#6-os, 17 éves vagy? Te írtad a #3-ast
Én 27 vagyok, de amit leirtál a #6-ra, hogy könnyítenéd a partnered, megpróbálnám veled, passzív szerepbe!
27f
Kérdező!
Én ugyan már nem kezdő vagyok, de kérdezted, hogy a kezdők élvezik-e, és nem fáj-e nekik.
Én is voltam kezdő, és fájni nem fájt, csak alig volt kellemetlen maga a behatolás. Utána élveztem, hogy bennem van a másik farka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!