Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan fiatal biszex srác, akit a farokkínzás izgat?
Figyelt kérdés
Mindkét oldalról érdekel. Találkoztam már olyanokkal, akik a bdsm iránt érdeklődtek, de inkább csak a dominancia és az alárendeltség érdekelte őket, szado-mazo nem.
25F
2018. szept. 17. 12:34
1/25 anonim válasza:
Igen, engem izgat, bár nem sok mindenben volt részem.
2/25 anonim válasza:
Én leszorítani szoktam a farkam tövét és élvezem :)
Másban még nem volt részem de érdekel az ilyesmi. 25/f
3/25 anonim válasza:
Nem igazán, bár nem volt még ilyenben részem.
4/25 anonim válasza:
Főleg az alárendeltség részeként (büntetés) élvezem a fájdalmat, de egy lightosabb herekínzás, húzás, csapkodás is felizgat. Illetve az erényöv, húgycső tágítás is.
De semmi olyan ami maradandó bajt okozhat (szúrkálás, tökönrúgás)
6/25 anonim válasza:
sztem izgi ha nem brutális az illető. csak az a baj h találkoztam már olyan agybeteggel aki kezdte azzal h előveszi a tűket meg feltölti a hetrezacskót valami folyadékkal stb stb, utána jól alám rúg, na jó ... és akkor ennyi. ha ki vagy kötve, sok szavad nincs, még azt is közölte h csak izgatja ha ellenkeznek és könyörgönek neki szal még durvább lesz tőle. sajna a normális fazonokból nagyon kevés van.
7/25 anonim válasza:
Nekem rendszeresen csinálta a farok kinzást egy ffi több éven át semmi bajom nem lett.
9/25 anonim válasza:
Engem izgat, ha tökön üthetek vagy rúghatok srácokat, adagolhatom az erőt úgy, hogy tűréshatáron legyen a fájdalom. :)
10/25 anonim válasza:
ez amúgy mivel jár? Kullancsot raksz belé és utána leforrázod vagy mi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!