Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Yaoi kedvelő lányok, számotokra izgalmasabbak a kicsit lányosabb szexualitású srácok?
Amikor fiatalabb voltam és kb mindent elolvastam/néztem ami bl, akkor még igen. De manapság már inkább olyan yaoi mangákat olvasok, ahol mindkét karakter férfias.
Szerintem ahogy érik az ember a korával úgy lesz egyre kevésbé vonzó a fiatal, picsogó lányos fiú/férfi karakter.
Nem mondom, hogy nem olvasok most is ilyen történeteket, ahol esetleg a szereplő lányosabb, de már nem találom olyan izgatónak a dolgot és ha történet nem csigáz fel kellően esetleg meg is unom.
Egyébként a fogalmazásod elég gáz. Nincs olyan hogy "lányosabb szexualitású srác". Jó lenne, ha kifejtenéd mert így kb mindenki találgat aki a kérdésedre választ ad, hogy mégis mit is akarsz.
Egyébként ha már a kérdéseknél tartunk, mire fel ez a kérdés? (és a kulcsszavak amiket beírtál) Egy csomó ilyet látni gyk-n és teljesen nem értem. Most te valami bi srác vagy aki visszaigazolást akar a lányoktól, hogy ilyen természettel is lesz valaki akinek bejön vagy mi? Ha ez így van akkor miért csak kimondottan a yaoit kedvelő lányokat célzod be?
(Vagy én vagyok a hülye, hogy megint válaszoltam és komolyan vettem egy ilyen szar kérdést, ami megint csak arra megy ki, hogy PM-be próbáljon az illető naiv kislányokat találni, akiket szédíteni lehet? - költői kérdés....)
Arra gondolok, hogy a hagyományos mellett néha szerepcserés szex is lenne, vagy közös maszti egy kétvégű műpénisszel. 😉
30F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!