Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Arra mentem haza, hogy a pasim együtt van, egy férfival intim helyzetben. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Mielőtt valaki írná, hogy ő mennyire örülne neki, hát én nem aléltam el, a látványtól. Azt sem mondta, hogy biszex vagy meleg vagy kitudja mi. Ráadásul olyan pózban voltak, hogy mindent láttam, és ő volt a női szerepben. Korábban végeztem a munkával, és erre mentem haza. Azért is rossz ez nekem mert biszex vagyok, de ő ezt nem tudja, és mióta ismerem, nem is érzem ezt a vágyat. Mióta megláttam könyörög, sírt is, összeszedtem a ruháját. Csak az a baj, hogy még mindig szeretem, annak ellenére amit csinált. De ha belegondolok amikor ott nyögött mint egy nő, rosszul vagyok.2018. szept. 15. 14:31
21/28 anonim válasza:
Beszéljétek meg,hogy a továbbiakban milyen feltételekkel találkozhat fiúkkal.
22/28 anonim válasza:
Elég gáz, ha ezt nem beszéltétek meg egymással. Nálam pl. egyáltalán nem lenne megcsalás, ha lenne egy barátnőm, és összejárna egy nővel szexelni, csak TUDJAK róla, hogy biszex és van egy normális barátnője.
32/F
23/28 anonim válasza:
Az én szemembe már nem lenne férfi ezek után. Biztos szakitanék vele.
24/28 anonim válasza:
Vegyél egy felcsatolhatóst, és rakd meg te is rendesen a pasidat!
25/28 anonim válasza:
Az, hogy nem beszéltétek meg a pasiddal, hogy mindketten biszexek vagytok, és, hogy mit szeretnétek, nagy hiba volt. Az, hogy a pasid megcsalt, egyértelműen az ő bűne. De az meg a tied, hogy biszex létedre undorodsz a pasidtól, mert a fenekében volt egy másik férfi szerszáma. Hogy van ez nálad? Ami természetes, mert az te vagy, az a párodnál undorító? Jó lenne, ha elgondolkoznál a dolgokon, mielőtt a másikat elítéled!
26/28 A kérdező kommentje:
Utolsó persze hogy undorodok tőle de akkor is ha nővel lett volna. Nem a ténytől undorodom hogy biszex.
2018. szept. 16. 15:36
27/28 anonim válasza:
Szervezzetek be egy hármast, bár már akkor is azt kellett volna csinálnotok.
28/28 anonim válasza:
Szia! Hogy vagy? Mi lett végül megbeszéltétek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!