Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Arra mentem haza, hogy a pasim együtt van, egy férfival intim helyzetben. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Mielőtt valaki írná, hogy ő mennyire örülne neki, hát én nem aléltam el, a látványtól. Azt sem mondta, hogy biszex vagy meleg vagy kitudja mi. Ráadásul olyan pózban voltak, hogy mindent láttam, és ő volt a női szerepben. Korábban végeztem a munkával, és erre mentem haza. Azért is rossz ez nekem mert biszex vagyok, de ő ezt nem tudja, és mióta ismerem, nem is érzem ezt a vágyat. Mióta megláttam könyörög, sírt is, összeszedtem a ruháját. Csak az a baj, hogy még mindig szeretem, annak ellenére amit csinált. De ha belegondolok amikor ott nyögött mint egy nő, rosszul vagyok.2018. szept. 15. 14:31
11/28 A kérdező kommentje:
Persze ha nő lenne a párom neki elmondanám. Már mit kellett volna elmondanom? Nem volt még egy csókom sem nővel, és nem vagyok olyan aki mindenkivel összefekszik legyen az férfi vagy nő.
2018. szept. 15. 15:08
12/28 anonim válasza:
Magát a tényt, hogy a nőkhöz is vonzódsz. Tehát biszex vagy. Nem attól leszel biszex, hogy meg is történt, elég ha megvan a vonzalom. :) Tényleg nem érdemes titkolni. Van akinél még jó pont is lehet. Van akinek meg kizáró ok. De szerintem elég fontos tény.
13/28 anonim válasza:
A lenyeg, hogy megcsalt! A többi csak "mellekes".
14/28 anonim válasza:
Én kidobnám. Nem azért, mert férfival szexelt, hanem azért mert kapcsolatban van és mással szexelt. Ez is pont ugyanúgy megcsalásnak minősül, mintha egy nővel feküdt volna le. (Hacsak nem nyitott kapcsolat, de ezesetben nem erről van szó.)
Szerintem nem kéne ezt erőltetni, de tudod, hogy együtt tudsz-e élni annak a gondolatával, hogy mással szexel.
15/28 A kérdező kommentje:
Hát figyelj én ezt sohasem mondom el férfinak, mert a b...ságomat meg az ehhez kapcsolódó érzéseimet egyedül élem meg. Még véletlenül sem fogom magam kitenni annak, hogy esetleg akivel ismerkedek egy homofób aki elítél, elmondja rólam ezt az információt. Neki is magánügye maradhatott volna ha nem lép félre, mert lényegtelen.
2018. szept. 15. 15:16
16/28 anonim válasza:
Én kidobnám. Nem azért, mert férfival szexelt, hanem azért mert kapcsolatban van és mással szexelt. Ez is pont ugyanúgy megcsalásnak minősül, mintha egy nővel feküdt volna le. (Hacsak nem nyitott kapcsolat, de ezesetben nem erről van szó.)
Szerintem nem kéne ezt erőltetni, de tudod, hogy együtt tudsz-e élni annak a gondolatával, hogy mással szexel.
18/28 anonim válasza:
Legyél együtt te is egy férfival intim helyzetben!
19/28 anonim válasza:
Mindenképpen beszéljétek meg! A titkolózások nem vezetnek jó dolgokhoz!
20/28 anonim válasza:
100%, hogy kukába menne a pasiba. először kiosztanám, aztán elküldeném a p****ba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!