Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A kinsey-skálán lévő számok alapján egy 4-es, és 5-ös értéket kapó ember kivel lesz boldogabb?
Nem tudom ez mennyire mérvadó! Alpvetően szexualis beállítságot határoz meg. Ettől nem tudhatjuk kivel lennél boldog az életben!
Nekem 3 jött ki! "Alapvetően heteroszexuális, mininális homoszexuális éllel"
Kérdező!
Igazad van, csak félrenyomtam a telefonon, s nem vettem észre.
Tehát 2es jött ki.
S nem tudom szexuális beállitottság alapján, hogy határozzuk meg, hogy kivel lennél boldogabb. Ha csak e számokat nézzük 4-5nel egy nővel!
Abszolut biszex vagyok
Nem csak ferfiba hanem nobe is szerelmes tudok.lenni
Tapasztalatom az h en mind a ket nemmel boldog tudok lenni
Inkabb azt mondanam h idoszakaim vannak par evig csak a nok majd a ferfiak erdekelnek ha talalok valakit azzal amit tart az szuper
Es soha nem csaltam meg a parom meg emiatt - mielott megkerdik ...
# 7/7
Oszt férfi lesz vagy nő cuni? Ez a kérdés.
Ti is ezt töltöttétek ki? [link]
Nekem 8 jött ki, pedig eddig azt hittem biszex vagyok.. Ráadásul a teszt többször is rákérdezett hogy érdekel e mind a két nem és ennek helyt is adtam. Mégis hogy jöhetett ki az hogy 100 százalékig meleg vagyok? El kell gondolkoznom az életemen...
23/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!