Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszbikusok! Ti amikor rájöttetek, hogy a lányokat szeretitek elmondtátok valakinek?
Figyelt kérdés
Én biszex vagyok,de a lányok jobban bejönnek.Senkinek sem merem el mondani.Csak cálzok rá olyanokkal,hogy csalódtam xy fíúban,es átmegyek a lányokhoz(ez eleg fura,gaz tudom)Legjobb baratnombe vagyok szerelmes mar egy ideje,ezt se mondtam el senkinek.Nem erdekelne mások véleménye,csak egyszerűen nem merem,nem akarom elmondani.Bár ez nem is tartozik másra.2018. szept. 10. 21:23
1/4 anonim válasza:
,, csalódtam xy fíúban,es átmegyek a lányokhoz "
Ezt NE!!!! Az ilyen miatt nem veszi senki komolyan, ha valaki kijelenti, hogy homoszexuális. :,)
Én nem mondtam el senkinek. Nekem természetes dolog, nehogy már én érezzem rosszul magam attól, hogy úgy életem az életemet és azzal, ahogy nekem jól esik. Engem is bántottak, bántanak a mai napig, de már egyre kevésbé érdekel. Ha rákérdez valaki, elmondom, hogy a Major Anna a párom. Ennyi. Az, hogy miként dolgozza fel az információt, az már nem az én problémám.
2/4 anonim válasza:
Én sem jelentem ki senki előtt, hogy szia biszex vagyok, de ha valaki rakerdez akkor elmondom neki az, hogy hogy fogadja az meg már nem az én dolgom 😁 19N/Bi
3/4 anonim válasza:
Én el szoktam mondani, ha szóba kerül a téma, de magamtól nem reklámozom.L.bi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!