Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, lányok! Mi a véleményetek az ázsiai lányokról szexuális értelemben?
Figyelt kérdés
A nemetek írjátok le!2018. szept. 8. 15:19
1/11 anonim válasza:
Ahhh k...rva jól neznek ki....
L
2/11 anonim válasza:
hát én nagyon szeretnék szexelni egyszer valamelyikkel :D 26F
3/11 anonim válasza:
korea>japán>kína>vietnám
Ilyen sorrendben tetszenek
4/11 anonim válasza:
Köztük is vannak nagyon szépek, meg csúnyácskák is.
F
5/11 anonim válasza:
Nekem nagyon bejönnek. Két fehéret adnék egyért.
6/11 anonim válasza:
Ahogy az európaiak között is, úgy köztük is vannak szépek és, hmmmmm, kevésbé szépek is. Néhányat el tudnék képzelni az ágyamban.
F
7/11 anonim válasza:
Szerintem rohadtul vonzóak, bármit megadnék, hogy egyszer kipróbálhassam velük.
L
8/11 anonim válasza:
Egy japán nővel szívesen megosztanám az ágyam. F 40
10/11 anonim válasza:
Kizárólag szexuális értelemben? Módfelett felizgatnak az ázsiai lányok. Sokkal magasabban van a mérce a fehér lányok esetében. Értem ezt úgy, hogy általánosságban véve egy átlagos ázsiai lányt előbb választanék, mint egy bombázó fehéret. Nem tehetek róla, az ízlés komplex utat jár be mire kialakul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!