Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mostanság holnap érdemes igazán offline biszex csajokat keresni Budapesten vagy környékén haverság extrákkal? Sűrgős és nem pénzért vagy a pénzemre hajtó lányokkal! Hangos modern zenét kinem állhatom. Mérre érdemes keresni?
Ingyen szex kéne, de dikszó hangos zene nem oké ám.
Meg sürgősen kell de azonnal. Hujuj. Ha mész haza angliába, haza, hogy tudsz ilyen jól magyarul? Vagy google fordító csinálta a kérdésed?
Szakmámban kint sokan jobban keresek, igaz kint sem egyből sikerűlt azzal elhelyezkedni. De már magyar után, angol állampolgár is vagyok. Most hosszú szabadságra jöttem haza. Így érthető?
p.s.: Ja kint még folyamatos tovább kérdésben is részesűlők, amit a munkáltató fizett.
képzésben - Ja és egy szabadságra nem vettem magyar ékezetes telefont.
Ismerősök már megértenek ha ékezetek nélkül írok.
"Bárokban". Tegnap egy svéd szépség engem szereti fel.
Hétkor jött a takarítónö, de a lányok már nem volt ott.
p.s.: Hál Istennek minden dolgom megvolt. ;) Ja csak a két vágyam egy időre eltűnt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!