Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szóltok ahhoz, ha egy fiú a tükör előtt kutyapózban maszturbál önmagára (az izmos-szexi karjára, a dagadó-szexi szőrös mellkasára, a szexi kockahasára, a szexi borostás arcára)? Mintha önmagával szexelne?
Figyelt kérdés
és amikor elmegy akkor legtöbbször - képzeletben - fiúban megy el, de néha lányban is.
lehet esetleg attól is, hogy jó régóta egyedül van és nincsen kivel szexelnie?
(nem mondom meg kiről van szó, de ez nem is számít)
2018. aug. 29. 11:39
11/16 anonim válasza:
az izmos-szexi karjára, a dagadó-szexi szőrös mellkasára, a szexi kockahasára, a szexi borostás arcára
A szexi szexi minden szexi.
12/16 anonim válasza:
Ha ennyire sexi vagy miért nem szedsz fel egy hozzád hasonló kétbites csajt az egyik buliban? 0.0
13/16 anonim válasza:
Hátha szexi akkor nekem tetszene.De az önimádás nem túl jó dolog.
14/16 anonim válasza:
szerintem elmegy, főleg ha egyedül van
15/16 anonim válasza:
Azt azért megnézném, hogy kutya pózban hogy élvezel a hasadra, mellkasodra? Az arcra élvezést még el tudom képzelni, hogy lehajtod a fejed, és arcon lövöd magad, de a másik kettőt nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!