Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet találni olyan férfit aki hasonló vágyakkal rendelkezik?
Figyelt kérdés
Komoly kapcsolatom van egy nővel,de szeretnék pasival is egy-két dolgot.Ismerkedős oldalakon az a tapasztalatom hogy többet akar mindenki.Egy diszkrét,jó barátságot szeretnék kialakítani némi intim dologgal megspékelve,de fogalmam sincs hogy hol találhatnék erre partnert?!2018. aug. 27. 21:15
11/17 anonim válasza:
Érdekes hogy a férfi férfivel teljesen normális, mégse találtok hozzá partnert. Vajon miért lehet ez?
12/17 anonim válasza:
Valószínűleg azért, mert barátokat nehezebben talál az ember, mint szimpla szexpartnert. :) Ha jól értettem a kérdést(?), akkor erről van szó...
13/17 A kérdező kommentje:
11 és 12-re válasz:
-egy régi barátságba nehéz beépíteni ezeket a vágyakat
- új barátságot nehéz kötni,mert kevesen vannak akiket ugyanazok hoznak lázba mint engem
- szexpartnerek lehetnének különböző oldalakról,de Ők többet akarnak mint én,így aztán bele sem kezdek az efféle kalandba
2018. aug. 28. 22:44
14/17 anonim válasza:
És a barátnőd tud arról hogy "barátkozni"
szeretnél más pasival?
Ha elvikeg ez egy komoly kapcsolat...
15/17 A kérdező kommentje:
Igen,elmondtam neki hogy mit szeretnék.Kicsit furcsállta,de nincs baja vele.Egyszer még a hármast is kipróbáljuk,arra jutottunk.
2018. aug. 29. 09:02
16/17 zombi77 válasza:
Pont így vagyok én is ezzel.
Szeretném kezdőként ki próbálni milyen egy férfival,már egy ideje vonz a dolog.
Csak nem találtam meg még a megfelelő partnert.
41/f vagyok mackós alkat.
Autóm van
Dunaharasztin lakom
17/17 anonim válasza:
Miskolcon valaki aki hasonlóan gondolkozik mint a kérdező?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!