Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kezdett el "tetszeni" a férfi nemiszerv? 18/F
"Ez miért lehet?"
Szerintem ne keresd az okát,fölösleges! Egyszerűen éld meg a vágyaidat!
Nem tudja meg senki hogy kukira hokizol,sokan vagyunk akik ezt (is) szeretik!
Nekem is kb. így volt, és fél éve rávettem magam hogy elmenjek és orálisan kielégítsek egy férfit, végig csak a farkával foglalkoztam, nem volt csók meg simogatás meg semmi, és nagyon tetszett. Azóta is ilyet keresek, de akinek csináltam ő többet szeretett volna.
22F
De bírom, amikor sok pasi rájön hogy ő biszex.
De nem mernek lépni, megélni a vágyaikat mert hát bennük van a "szégyenérzet vagy undor maguk iránt".
Azt gondolják, hogy ezzel csak ők vannak így, miközben a környezetükben is rengeteg olyan ember csinálja titokban ezt, akikről nem is sejtenék :)
Én tudom, az elején én is így voltam vele, aztán olyan ismerősökről derült ki hogy biszex, vagy szexpartnerkeresőn titokban pasit is keresgél, hogy csak néztem egyet :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!