Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Miért kezdett el "tetszeni" a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kezdett el "tetszeni" a férfi nemiszerv? 18/F

Figyelt kérdés
Mindigis heteronak tartottam magam, és mindig is határozottan undorodtam a férfi nemiszervektől, de mostanában egy ideje ez megváltozott.. Először úgy kezdődött a dolog hogy a tükörben kezdtem el nézni magam miközben maszturbáltam, azt gondoltam ebben nincs semmi fura, de mindig azon kaptam magam hogy a nemiszervem nézem közben.. Ezzel nem volt semmi gondom, de egyszer fürdés közben miközben ott mostam, gondolkoztam hogy vajon miért tetszhet ennyire amikor nézem a tükörben, és hírtelen nagyon felállt, és az jutott eszembe hogy lehet hogy meleg vagyok és más farka is tetszene, és elkezdett nagyon lüktetni a szivem ettől a gondolattól, és meg is voltam ilyedve, kikeltem a kádból a telefonomert, és életemben először rákerestem meztelen férfi nemiszervekről készült fotókra, és miközben néztem, egy különösen megtetszett, ki is nagyítottam, a szívem csak lüktetett, a farkam nagyon felállt, és olyan sok előváladék jött belőle mint még soha, rettentően fel voltam izgulva, de nem mertem rá maszturbalni azóta sem.. És ha valahányszor eszembe jut ez, és nézek egy képet vagy videót farokról, ugyan ez a helyzet.. De még sosem csináltam farokra mert nem akartam elfogadni hogy tényleg izgat.. De valamiért csak maga a farok, a férfi tobbi része vissza taszít. És pl ma egy 10 perces videót amin egy olajos farkat masziroznak, tátott szájjal néztem végig.. Ez miért lehet?

2018. aug. 20. 18:25
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Én is heteró voltam. De megtetszettek egy ideje a transzi lányok,vagyis a shemale lányok. Fogalmam sincs hogy miért.
2018. aug. 20. 18:30
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
18 F
2018. aug. 20. 18:31
 3/10 anonim ***** válasza:
9%
Meg ilyedve? Ilyedve mi? Sokat nézted a kinzi skáláját cuni. Azért tetszik a lőcs .
2018. aug. 20. 19:09
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Képzetébresztő leírás. Mindenkiben ott a hajlam valahol legbelül. De nem jelenti, hogy meg is teszed.
2018. aug. 20. 19:10
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a te farkad képzelted a helyébe és ezért izgat.
2018. aug. 20. 20:03
 6/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Igazából úgy érzem most hogy az is izgatna ha valakinek a makkját bekapnám és nyalogatnám.. És szerintem ezt meg is tudnám tenni.
2018. aug. 20. 20:26
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

"Ez miért lehet?"

Szerintem ne keresd az okát,fölösleges! Egyszerűen éld meg a vágyaidat!

Nem tudja meg senki hogy kukira hokizol,sokan vagyunk akik ezt (is) szeretik!

2018. aug. 21. 07:55
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is kb. így volt, és fél éve rávettem magam hogy elmenjek és orálisan kielégítsek egy férfit, végig csak a farkával foglalkoztam, nem volt csók meg simogatás meg semmi, és nagyon tetszett. Azóta is ilyet keresek, de akinek csináltam ő többet szeretett volna.

22F

2018. aug. 21. 22:56
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

De bírom, amikor sok pasi rájön hogy ő biszex.

De nem mernek lépni, megélni a vágyaikat mert hát bennük van a "szégyenérzet vagy undor maguk iránt".

Azt gondolják, hogy ezzel csak ők vannak így, miközben a környezetükben is rengeteg olyan ember csinálja titokban ezt, akikről nem is sejtenék :)

Én tudom, az elején én is így voltam vele, aztán olyan ismerősökről derült ki hogy biszex, vagy szexpartnerkeresőn titokban pasit is keresgél, hogy csak néztem egyet :)

2018. aug. 22. 10:50
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is így kezdődött, aztán kiderült, hogy biszex vagyok
2018. aug. 25. 21:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!