Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik! Ti melyiket szeretitek vagy szeretnétek jobban a szexben? (pasival) Ha a partneretek milyen?
Nyilván elsősorban passzívak fognak mondani valamit, de aktív vagy uni vélemény is érdekel, hogy aktív melyiket szereti csinálni pl. Melyik a jobb - ha:
1. A partneretek szinte el sem enged, úgy értem mindig csinál valamit, nincs szinte olyan szakasz a szexben, hogy csak az aktus zajlik. Tehát nem csak ki be ki be hanem közben mindig hozzátok akar érni. Misszionáriusban például mindig akar csókolni, vagy a fületekkel játszani, vagy a nyakatokat csókolni. Hátulról is kutyapózban, a hátatokat csókolja, hátulról smárol le. És folyamatos a simogatás, orális kényeztetés közben is. A csókolózás hosszú, leginkább nyelves. Illetve ő irányít közben.
Illetve az elején is a végén is, s közben is időnként végignyalja atesteteket: hasatokat, nyakatokat, lábatokat.
Na azért nem is vad hardcore szex a dolog.
Vagy az, ha azért tart szünetet, akár hosszabbat két csók, illetve szeretgetés közben.
És vannak szakaszok amin csak az aktusra koncentrál, különböző pózokban - közben mást nem csinál, nem simogat nem csókol se nem nyal.
Hátulról is csak ölel, nem sokat csókol.
És lassabban is csinálja, és csak időnként hevesebben.
Megfontolt a simogatásban, és a nyalásban. Nem a végéig csókolja a testeteket, csak néhányszor és nen nyalja végig sem az elején sem a végén sem közben - és ti vezettek.
Melyiket tartjátok kellemesebbnek, romantikusabbnak vagy érzékibbnek? Melyikben mi a baj?
Jav.:
2. Vagy az, ha azért tart szünetet.......- és ti vezettek.
Csakhogy világos legyen.
Mind 2ben volt részem. Az első igazából kivitelezhetetlen,nincs annyi energia a földön,hogy ezt mondjuk 1óráig lehessen csinálni.
Még kapni s fárasztó. Viszonozni pedig pfff.
A 2pedig kicsit izé. Engem zavart a másik "hidegsége" a szenvedély hiánya.
A 2öt keverni kell,az a jó.
Nem kell a másikat észnélkül egyfolytában buzeràlni. De legyenek hosszú csókok,sok simi,stb
Én is csak térdelni szeretnék, abban viszont nagyon szeretem ha simogatja a fejem, beszél hozzám, irányít, nyög halkan...
22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!