Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Elmenjek a találkozóra?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elmenjek a találkozóra?

Figyelt kérdés

Mindig is a lányok vonzottak.De egy ideje észre vettem hogy a sz*pás is izgat.Nem is kicsit. :/

Na és elég nehezen találok partnert aki benne lenne hogy én le....

A lényeg hogy megint nem sikerült uralkodnom magamon és egy illetővel lebeszéltem(enyhe túlzással) egy találkozót.Ebben a hónapban ejtenénk meg a dolgot.Egyszer már találkoztunk és akkor is szépen ment a dolog.De én legbelül mindig szenvedek mikor ott vagyok és csinálom, ráadásul az azt követő napokban szörnyű lelkiismeretfurdalásom van, és szégyellem magam amiért ilyet megtettem.Egyszerűen nem tudom magam elfogadni ilyennek.Az a legrosszabb ebben hogy én már teljesen felizgattam ezt a valakit és már nagyon várja a találkozót.

De én meg félek hogy megint rosszul fogom érezni magam.Leginkább az azt követő napok a rosszak és most nem tudom mit tegyek.

Olyan mint ha csak fantáziálni szeretnék erről, de csinálni már nem annyira jó.Mert valahogy ez nem illik hozzám.Ez nem én vagyok.Úgy látszik mint ha élvezettel csinálnám, pedig nem.

Ti mit tanácsoltok?Elmenjek ha már megígértem?Mert én nem akarom hogy az legyen, csak átbaxtam.Már teljesen össze vagyok zavarodva.Az egyik felem menne, a másik nem.

Kérlek titeket hogy ha lehet csak értelmes válaszokat adjatok!Köszönöm!

23/f

#fiú #szex #orális?
2018. aug. 14. 02:53
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Ha minden ezzel kapcsolatos dolgon így lelkizel és így érzel, akkor szerintem mondd ezt el annak is akivel találkoztál és találkozni is fogsz még. Akkor nem leszel átbaxo , megnyugszik a lelked és lehet ő felold, vagy utadra enged , hogy akkor gondolkozz ezen még.
2018. aug. 14. 03:15
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Fogadd el magad! :)
2018. aug. 14. 04:30
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Menj el a találkozóra! Ne csinálj a partneredből hülyét, magadból meg egy megbízhatatlan senkiházit! Lehet, hogy a partnered egy beszélgetés során tud segíteni feloldani a benned levő gátlásokat.
2018. aug. 14. 13:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!