Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy tanárnő aki nagyon bejön mit tegyek? 17/L
Figyelt kérdés
Szerintem én is bejövők neki mert nem az a tanár diák kapcsolatunk van sokkal közelebb állunk egymáshoz, puszilgatjuk egymást meg öllelgetyük egyszer a nyakamra adott puszit de amugy van párja .2018. aug. 10. 14:36
1/10 anonim válasza:
Túl sokat tetszik ebbe belegondolni kisaszzony :D 24/F
2/10 anonim válasza:
Felejtsd el. Ne akard , van párja. Ez erkölcstelen vágy. Amúgy még szabálytalan is.
3/10 anonim válasza:
mit vársz ettől az oldaltól vagy az itt megforduló emberektől??? Ha naponta teszed ki ugyanazt a kérdést, attól még senkisem sámán hogy megmondja mit tegyél és hogyan tedd. Bakker, ennyire kevés neuronnal nem rendelkezhet egy 17 éves ....
4/10 A kérdező kommentje:
Azert tettem ki többször mert az oldal le törölte és már rá jöttem hogy nem szegem meg a szabály , nem azért mert hülye vagyok és 100 ki írom
2018. aug. 10. 15:03
5/10 anonim válasza:
öllelgetyük.. na erre már nem kifogás a bocsi telóról vagyok meg az autocorrect :)
6/10 anonim válasza:
Még most is meg van szegve az szabály, mert még mindig nem lenni te tizennyolc.
7/10 anonim válasza:
Szerintem nem a nyelvtan tanárod.
8/10 anonim válasza:
Megértem amit írtál.Nehéz lehet ellenállni a kísértésnek,mert a vágy amit ilyenkor az ember érez az leírhatatlan.Szerintem mindketten kívánjátok egymást, csak eddig még nem adtátok egymás tudtára.
Tudd meg mit szeretne tőled és akkor dönts okosan.
Sok sikert!
9/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen az utolsó valaszolonak :)
2018. aug. 10. 19:05
10/10 anonim válasza:
Igen,én vagyok az utolsó válaszoló! Ha kérdésed vagy egyéb problémád lenne és tanácsra lenne szükséged keress meg bátran itt,vagy privátban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!