Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első bi szopásnál meddig lehet elmenni? Ha bejön mindkét félnek, akár szex is lehet belőle? 27/f
Nálam csak szopás volt/van, annak többféle változata többször is :D
És addig szoktunk elmenni amig a számba nem élvez (vagy arcra ahova akar) tisztára nyalom és lelép
Lehet belőle szex ha akarjátok
Ameddig akartok, de én inkább maradok a szopásnál, a térdelésnél nincs is jobb.
19f kecskemét
Legelső alkalommal amikor valaha találkoztam sráccal, akkor kölcsönös szopás után megdugtam én őt. Nálam ez simán belefért, eszembe sem juttott, hogy lépésenként, apránként haladjunk
24/F
Nincs rá szabály. :)
Amikor nekem volt az első (és eddig egyetlen), úgy megtetszett, hogy szerettem volna, ha meg is d*g, de neki nem volt hozzá kedve. De így se volt rossz. :D Ha mindkét félnek bejön a helyzet, akkor minek fognátok vissza magatokat?
Lehet belőle bármi, bár én imádom ha a számba élveznek, így csak a második körrel de bármi belefér
22F
Írhatna valaki...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!