Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnám elfogadni hogy biszex vagyok? .
Amíg csak gondolatodban van addig felesleges ezen feszengned. Először tapasztalj meg egy lányt kerüljetek testi közelségbe és ha azok után is úgy vagy tetszik a dolog és szeretnéd még ráérsz akkor ezen gondolkozni.
A 21.században élünk szerintem már minden elfogadott. Anyukád idegen emberekről nyílvánult így meg. A saját lányához senki nem állna így. Hidd el ha megtapasztaltad és utána tényleg úgy vagy hogy Bi vagy akkor sincs baj. Légy bátor fogadd el magad és meglátod mások is el fognak így fogadni, hogy látják boldog és magadbiztos vagy.
"Oh, héj, úgy tűnik a lányokat is szeretem. Hát ez van. :D"
Én kb így fogadtam el hogy bi vagyok. Nem nagy kunszt. Neked kell eldöntened hogy elfogadod-e vagy sem.
Ha úgy érzed a lányokat is szereted akkor őket is szereted. Egyszerű. Nem azon múlik hogy "mennyi a tapasztalatod" meghogy "nem voltál még lánnyal"
Ha ezen múlna én aszexuális lennék mert még nem voltam se pasival se nővel.
A lényeg hogy rájöjj hogy szexuális úton is vagy csak érzelmi alapon érdekelnek a lányok. Vagyis hogy biszexuális vagy vagy biromantikus.
Ami pedig az anyádat illeti nem kell tudnia. Az enyém se tudja és nem is tervezek elé állni és elmondani neki.
Ha már nem függsz tőle és összejössze egy lánnyal akivel nagyon komolyan gondolod a dolgot, csak akkor vidd haza. Akkor ha kiveri a hisztit meg hasonlók akkor nyugodtan mondhatod hogy "Jó akkor nem kellesz az életembe" és kész.
Szerintem senkinek se kell egy olyan anya aki nem támogatja minden téren
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!