Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Biszexuális lányok, ti a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Biszexuális lányok, ti a férfiakhoz vagy a nőkhöz vonzódtok jobban?

Figyelt kérdés
2018. aug. 4. 12:33
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
94%
Ez időszakos nálam. Általában nőkbe szeretek bele, de mivel még nem ismertem biszex, leszbikus nőt ez ilyen plátói szerelem. Ezért eddig csak férfiakkal jártam, de a nők jobban tetszenek, meg ha két nő szeretkezését nézem pl. mikor a pasimmal szexelek akkor sokkal jobb, tehát testileg is jobban vonzanak. De mivel sohasem fogok megismerni egy nőt akivel egymásba szeretnénk, meg nem vállalnék fel egy homoszexuális kapcsolatot, meg akarok gyereket is így maradok a férfiaknál.
2018. aug. 4. 12:48
 2/12 anonim ***** válasza:
61%
A férfiakhoz. Érzelmileg csak hozzájuk, nőt nem tudnék szeretni, max. barátilag. Egy nő csak szexuálisan vonz. Viszont a férfiak jobban.
2018. aug. 4. 13:14
 3/12 anonim ***** válasza:
61%
A pasikhoz
2018. aug. 4. 13:44
 4/12 he84 ***** válasza:
54%
Ez a legtöbb binél olykor változik, vannak ilyen-olyan időszakok. Én már jó ideje a férfiakhoz vonzódok jobban.
2018. aug. 4. 13:55
 5/12 anonim ***** válasza:
93%

A nőkhöz.

Legszívesebben azt mondanám leszbikus vagyok, mert minden tekintetben jobban tetszenek a nők, de olykor olykor vagyok olyan elvetemült hogy beleszeretek a férfiakba is.

2018. aug. 4. 13:56
 6/12 anonim ***** válasza:
75%
A férfiakhoz. :) 22/L
2018. aug. 4. 22:48
 7/12 anonim ***** válasza:
81%

Soha ne mondd, hogy sohase! Ezzel te magad zárod ki annak a lehetőségét, hogy találkozz egy olyan nővel, akivel nem csak plátói a szerelem.

A többi, amit írtál rendben van, és természetes, de ez a sohase...

2018. aug. 5. 07:36
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Olyan 80,90-20,10 arányban vonzódok a két nemhez a nők javára.
2018. aug. 5. 07:41
 9/12 anonim ***** válasza:
85%
7. Nem zárom ki de tudom hogy az esélye, 0-hoz közelít, én már nem vagyok fiatal, nem is élek olyan helyen ahol lehetne nőkkel ismerkedni, és sajnos a legtöbb nő totálisan heteró ez a helyzet. Nekem meg a kalandozás, szexkapcsolat nem jön be de mondom itt még arra sem lenne lehetőség.
2018. aug. 5. 08:48
 10/12 anonim ***** válasza:
79%
A férfiakat jobban, ezért nem coming outoltam még sok embernek, mert felesleges lenne, majd ha barátnőm lesz.
2018. aug. 5. 10:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!