Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Csajok! Voltatok már travival?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok! Voltatok már travival?

Figyelt kérdés
Milyen volt? Mit csináltatok? Mennyire más élmény mint férfival vagy nővel szexelni?

2018. aug. 2. 21:53
 1/7 anonim ***** válasza:
77%
Nem, de egyszer játszottam kanasztát egy heteróval miközben a dáridó ment a muzsikaTV-n, az elég érdekes volt!
2018. aug. 2. 21:54
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Meg nem
2018. aug. 2. 22:11
 3/7 anonim ***** válasza:
90%
Régebben nagyon foglalkoztatott a gondolat, hogy milyen lehet szexelni úgy egy "Nővel" hogy pénisze van. Neten találtam egy fizetős szolgáltatást, ahol egy nagyon igényes szilikon cicis "nő" volt pénisszel. Hatalmas élmény volt számomra és hatalmas orgazmus. 27N
2018. aug. 3. 07:24
 4/7 anonim ***** válasza:
81%
Kérdező el ne hidd hogy valamelyik választ is lány írta. :D
2018. aug. 3. 10:28
 5/7 anonim ***** válasza:
80%
Egy nő ha nővel szeretne szexelni, nem egy travit, vagy shemalet fog keresni. Akkor nőt keres partnernek, ha meg farok hiányzik neki, akkor férfit. Ez a lehetséges travi, shemale lehetőség inkább a férfiakat izgatja.
2018. aug. 4. 08:55
 6/7 anonim ***** válasza:
86%
Voltam. Ki volt sminkelve, szép ruha, fehérnemű, kellemes illat. Csók, simogatás, izgi volt a harisnyáját, a combját simogatni. Aztán benyultam a bugyijába... Izgi volt! Nem bántam meg!
2018. aug. 10. 14:34
 7/7 anonim ***** válasza:
86%
Én is voltam. Nagyon izgi volt, amikor a kezeim elindultak. Izgi volt a harisnyáját simogatni, a combját, és benyulni a bugyijába, és... Szóval jó volt! Én irányitottam, és láttam hogy minden pillanatát élvezi. Csak én foglalkoztam vele, ő csak néha simogatott. De a csók is hevesebb, érzékibb volt, mint máskor.
2018. szept. 17. 14:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!