Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Férfiak tényleg annyira nehéz...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak tényleg annyira nehéz ezt megtenni a párotok kedvéért?

Figyelt kérdés
Nő vagyok. Sokkal jobban beindulok a pasimra, ha úgymond nőnek öltöztetem, kirúzsozom, kifestem a szemét, francia bugyit adok rá. De ez csak szex előtt szükséges számomra, de a pasimnak nem igazán tetszik. Biszex vagyok, és közben olyan mintha nővel is lennék kicsit az érzés, de a pasim egyszer kipróbálta a kedvemért és nem tetszett neki. Mondjuk nem értem miért olyan nagy dolog, nem tangát adok rá, meg szexi cuccot, és csak szolidan festem ki. Mivel lehetne megváltoztatni a véleményét erről a témáról? 27/N
2018. júl. 23. 17:35
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
94%
Hát ahhoz,hogy feltudj rá izgulni lánynak kell öltőztetned akkor nem gondoltál arra,hogy inkább lánnyal kéne együtt lenned nem egy férfival? Ha szeretsz valakit nem akarod szex közben másnak látni,mint ami. Persze vannak a szerepjátékok de abban benne van,hogy egy szerepet játszanak nem akaratukon kívűl úgy néznek ki,ahogy nem akarnak. Ha a párod nem szeretné ne eröltesd.
2018. júl. 23. 20:36
 22/27 anonim válasza:
89%

Velem volr ilyen XD.

Az volr,hogy a partnerem a stuperhősőkre izgult ...folyton..én a kedvéért beöltöztem mindenféle mortal kombat karakternek...pókembernek csak női kiadás...minden sz.arnak...

Én meg rájöttem,hogy a horror karakterek tetszenek..egyszer beöltöztettem freddy kruegernek,meg pennywise bohócnak de húúú de ki volt XD én meg megmondtam hogy: drágám, én is elviseltem amikor azt kérted,hogy öltözzek wonder womannak,és had csapkodj kicsit egy övvel.. Én is eltűrtem,te bird ki a kedvemért.megbesztü,hogy felváltva legyen.egyszer ő válasszon ,egyszer én. De nem akarta betartani,ezért puff nnincs sex. Ki volt akadva..egész nap probált ágyba csábítani de neeeem. Egyszer azon kaptam magam,hogy saját maga vette fel a jelmezeket XD.

Utánna már eltűrte. Hat de valamit valamiért..ha én eltűröm ,hogy valami mazoista szuperhőst csinál bellöllem,akkor ő is tűrje hogy én meg horror karaktert csinállok belölle.

Próbáld meg te is megkérdezni hogy mi az ő szive vágya. Beszéljetek erről,add meg neki,és hátha belemegy utánna. Ha meg nem,akkor a kevesebb együtlét idővel zavarni fogja és inkább belemegy.

Tudom kényszer de hé..ne csak mi tegyük meg amit a párunk akar ő is néha néha kibírhantá.

2018. júl. 23. 21:27
 23/27 anonim ***** válasza:
92%

Sajna más korosztály vagyok, de én megtenném a csajom kedvéért. Sőt! Scheggbe rakatnám magam vele úgy, hogy csatoljon fel egy műbrét.

46F BI

2018. júl. 24. 17:57
 24/27 anonim ***** válasza:
96%
Én kimondottan élvezném :D Irigy vagyok a pasidra.
2018. júl. 25. 13:25
 25/27 anonim ***** válasza:
100%

Velem nagyon jól járnál Kérdező :)

Nem egy ilyenben volt részem már :) ha gondolod mesélek

2018. júl. 25. 14:21
 26/27 anonim ***** válasza:
100%
Csésze meg kérdező, ha törölted magad, mert elvettelek volna feleségül... D
nov. 9. 18:14
 27/27 anonim ***** válasza:
100%

Nekem volt egy (a sok közül) gimis tinilány szeretőm (nem a tanítványom!), borostás politológus létemre hagytam, hogy pórázon vezessen,

pedig nem vagyok sub. Szerintem ennyit nyugodtan meg lehet tenni a nőkért.

nov. 9. 18:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!