Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Férfiak tényleg annyira nehéz...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak tényleg annyira nehéz ezt megtenni a párotok kedvéért?

Figyelt kérdés
Nő vagyok. Sokkal jobban beindulok a pasimra, ha úgymond nőnek öltöztetem, kirúzsozom, kifestem a szemét, francia bugyit adok rá. De ez csak szex előtt szükséges számomra, de a pasimnak nem igazán tetszik. Biszex vagyok, és közben olyan mintha nővel is lennék kicsit az érzés, de a pasim egyszer kipróbálta a kedvemért és nem tetszett neki. Mondjuk nem értem miért olyan nagy dolog, nem tangát adok rá, meg szexi cuccot, és csak szolidan festem ki. Mivel lehetne megváltoztatni a véleményét erről a témáról? 27/N
2018. júl. 23. 17:35
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
82%
A te véleményed kéne megváltoztatni... Ezzel elveszti a férfiasságát
2018. júl. 23. 17:41
 2/27 anonim ***** válasza:
85%
Én megtettem ilyet,hasonlót.
2018. júl. 23. 17:41
 3/27 anonim ***** válasza:
72%
Nem is csodálom, hogy nem tetszik neki
2018. júl. 23. 17:49
 4/27 anonim ***** válasza:
94%
A párom kedvéért azért megtenném persze ha nem is tetszik !
2018. júl. 23. 17:52
 5/27 anonim ***** válasza:
76%

Neked egy bazári majom kéne otthonra, nem ferfi.

Szegény balek, jól kifogott teged :D

2018. júl. 23. 17:55
 6/27 anonim ***** válasza:
77%
Egy normális párkapcsolatban nem rávenni kell, meg erőltetni olyasmit, amit nem szeret, hanem kiélvezni egymás társaságát úgy, ahogy azt mindketten szeretitek. Ha valaki nem szeret valamit, ez van. Mondjuk aki ezt nem érti meg, ott azért elég nagy bajok vannak.
2018. júl. 23. 18:02
 7/27 A kérdező kommentje:
Nem hiszem hogy egy szolid sminktől, és francia bugyitól lenne kevésbé férfi. Nekem tetszik is így, sokkal jobban mint amikor férfias alsónadrágba van.
2018. júl. 23. 18:05
 8/27 anonim ***** válasza:
83%

“Nem hiszem hogy egy szolid sminktől, és francia bugyitól lenne kevésbé férfi”

Ok, te trollkodsz 😂😂👍

2018. júl. 23. 18:09
 9/27 A kérdező kommentje:
Nem trollkodom. Eléggé problémás ez a helyzet nekem, mert nem fogok tudni szexelni vele, mert mióta ezt csináltuk, azután próbáltuk úgy hogy férfias és nem volt jó a szex. Meg sem közelítette azt amikor úgymond nőt csináltam belőle.
2018. júl. 23. 18:13
 10/27 anonim ***** válasza:
77%
Meleg létemre is inkább férfias pasikat kedvelem... Nem hogy beöltöztessem bohócnak, még azt kéne. 😁 20/F
2018. júl. 23. 18:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!