Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » A trauma kiváltó ok lehet a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A trauma kiváltó ok lehet a riba**kodásra?

Figyelt kérdés

Anno egy dolgot kértem a barátomtól az első alkalomnál, hogy ne élvezzen az arcomra. A végén lefogta a fejem, és direkt oda lőtte ki.

Nem tudom, hogy emiatt, vagy alapból ez volt bennem, de elkezdtem r**anc lenni.

Csak az izgat, ha megaláznak, durván bánnak velem, a pasi szó szerint csak arra tart, hogy a vágyait kielégítsem. A nyilvános megaláztatás is izgat. Ha lenne pasim és azt mondaná, hogy minden haverját sz**jam le, szó nélkül megtenném. Viszont, ha azt kérné, hogy randizzak velük, elzárkóznék ettől.

Nem tudom eldönteni, hogy én ilyennek születtem vagy az első "élményem" miatt váltam ilyenné.

Mikor még szűz voltam, akkor abszolút nem gerjedtem a megalázásra, sőt, annak voltam a híve, hogy mindenki egyenlő. Viszont mára ez már teljesen megváltozott, nem is érzem jól magam, ha valaki nem alsóbbrendűként néz rám. Egyszerűen eltaszítok magamtól mindenkit, aki nőként bánik velem. Normális kapcsolatra képtelen vagyok.

2018. júl. 21. 17:27
 1/10 anonim ***** válasza:
38%
bárcsak ilyen lenne a csajom :D
2018. júl. 21. 17:36
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Ez benned van, és már az az első eset se volt "trauma" csak akkor jöttél rá, hogy ez felizgat.
2018. júl. 21. 17:39
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Elso korben,,,ha r¡bancnak erezned magad nem irtad volna ki a kerdest.

Az ,hogy kinek mi a perverzioja ,ki mire indul be mindenki maganugye,attol ,hogy ez izgat meg nem leszel r¡banc. Trauma bizonyos esetekben lehet oka annak ,hogy r¡banc lesz valaki,de nem ilyen formaban. Az "normalis" lett volna ,ha egy halaleset utan osszetorsz ,de rajossz hogy a szex mennyire feldob es mindenkivel lefekszel csak hogy neked jo legyen. Most akkor van baratod vagy nincs? A kerdesben ellentmondasok vannak ezzel kapcsolatban. Az meg mondjuk undorito ,hogy a palid haverjait szopogatnad. Attol hogy elvezed a durva/eroszakos szexet meg lehetnel huseges...

2018. júl. 21. 17:40
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Így nem.

Ez benned volt,és kellet azaz eset,hogy ez kijöjjön.

Ha nem csinálja akkor csak annyi lett volna,hogy azt érzed,hogy valami nem oké,de nem tudod,hogy mi.

Nálam is volt hasonló.

2018. júl. 21. 18:46
 5/10 anonim ***** válasza:

Azt elárulod hány éves vagy?

Mennyire régen volt ez a traumád exeddel?

2018. júl. 21. 18:46
 6/10 anonim ***** válasza:
7%
te csak egy férfi ringyó vagy
2018. júl. 21. 19:29
 7/10 anonim ***** válasza:
9%

Ha az én barátnőm ilyen lenne akkor 100% hogy elhagynám.

Pláne hogy képes lenne még a haveromat is csak úgy leszopni csak mert k*rv -.

2018. júl. 21. 20:06
 8/10 anonim ***** válasza:
77%

Lehet. Nem tudtad még milyen, "kipróbálódott", ráálltál.

Tökéletes alakalmi kapcsolat lehet veled! :P

De hosszútávra.. nos, ne sokakkal számíts.

2018. júl. 21. 20:09
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Megpakolnálak párszor én is, mélytorok megy? Ezt nem nevezném traumának, amit leírtál, lehet akkor rosszul esett, de inkább köszönheted neki, hogy rájöttél mi izgat. Ez valószínű benned volt mindig is.
2018. júl. 21. 21:11
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Hogy én mit nem adnék egy ilyen csajért :D
2018. júl. 25. 13:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!