Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A biszexeknél tényleg úgy van, hogy időszakosan változik, hogy éppen melyik nemhez vonzódnak jobban?
Nàlam nem,én folyamatosan a nőkhöz vonzódom jobban.Az összes biszex ismerősöm meg tudja nevezni hogy melyik nemhez vonzódik jobban mindig.
L
Nekem kifejezetten változó, egy mérleg. Legutóbb a nőkhöz 1 évig vonzódtam jobban és volt azidő alatt nőm. Szakítás után a férfiak kezdtek érdekelni, ennek is már 1 éve, de ez most nem fog változni, mert kialakulóban van egy kapcsolatom egy pasival.
Több biszex ismerősöm alapján és magamból kiindulva is attól függ, hogy éppen melyik nemnél sikeresebb az ember vagy hogyan alakultak/alakulnak a párkapcsolatai.
#6-osnak: ki mondta, hogy hetente változik? Ennyire ne forgasd már ki a szavakat.
Nekem évente változott. Ha pl. hónapokig nyűglödtem egy csajjal, akivel nem váltak el az útjaink szépen, akkor elment a kedvem egy időre a nőktől. Ha meg hónapokig nem boldogultam a pasikkal, akkor automatikusan a nők felé erősödött a vonzalmam. De nehéz ezt megérteni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!