Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Mi tesz igazán vonzóvá valakit?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi tesz igazán vonzóvá valakit?

Figyelt kérdés
Nemtől függetlenül. De nőkre gondoltam.

2018. júl. 16. 17:14
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
92%
hogy nem béta szójafiú
2018. júl. 16. 17:54
 2/11 A kérdező kommentje:
Hol vannak a válaszolók? 😥😫
2018. júl. 16. 18:13
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
A szép arc, a humor, az intelligencia, a kerek segg.
2018. júl. 16. 18:30
 4/11 A kérdező kommentje:
És honnan tudhatom hogy szép e az arcom?
2018. júl. 16. 18:37
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Hogy belenézel a tükörbe minimum, és nem a hawerodhoz viszonyítod.
2018. júl. 16. 20:21
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha figyel az alakjára, formáira, ha tiszta az arca, fantázia van a frizurájában, ízléses ruhákat tud viselni, egyszóval kifinomult jelenség.
2018. júl. 16. 21:48
 7/11 anonim válasza:
100%
A tekintete,a szeme és a gondolkodásmódja. Az,hogy hogyan és miként teszi,ami tesz,hogy hogyan tekint a jövőre. És persze nem mellesleg a külső. Ha elsőnek látunk egy embert,nem tudjuk,hogy milyen a személyisége,hogy ki is ő valójában. Ha találkozunk egy ápolt,igényes férfival,avagy nővel akkor az első benyomásra szimpatikus lesz nekünk ellenkezőleg az ápolatlan,hanyag emberekkel. Én például ha találmozom egy fiúval(15 éves vagyok,ezért nem azt írom,hogy férfivel),az első pillantásom az arcára vetül,de lehet akármilyen helyes,ha ápolatlan. El megmutatkozik a haján és a kezein,körmein főként.
2018. aug. 1. 17:42
 8/11 A kérdező kommentje:
Igen a külső mindörökké!!! Egy szép csaj talán nem lehet gonosz? Nem bánt meg ártatlanokat, csak azért mert szép? Nem lehet egy undok dög?! Vagy egy csúnyább csajnak miért ne lehetne totál jó szíve? Mint pl nekem...! Ha ez így működik, akkor az a csodaszép csaj, sosem fog megbántani engem mivelhogy szép!? Oké!
2018. aug. 1. 19:15
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell felpukkadni. Tipikusan az az eset, hogy tudomásul kellene venni, hogy lehet akármilyen arcod, na jó azért nem akármilyen, de lehet éppen anti-oliviawilde de ha kifinomult, formás, stílusos, több mint ápolt, igényes, az felülírja. Na de, hát.... ha valaki a füle botját nem mozdítja azért, hogy komolyan vegyék, meg sem érdemli, hogy komolyan vegyék az én véleményem szerint, de ettől teljesen függetlenül sem fogják komolyan venni. És ha így van akkor nem kell kikelni magunkból, hogy Istenem nem tartanak vonzónak, pedig én olyan kedves vagyok. Kedves a barátunk is lehet, a haverunk is, a barátosnénk is. De mondjuk, hogy mi vonzana, mi vonzana benne szexuálisan, vagy azért, hogy a párjuk legyünk az egy más kérdés, persze nem kell megijedni, abban sem utolsó szempont - legyen kedves, jó, megértő, de szexuális téren például sajnos tizenharmadik kérdés körülbelül. Kedvességről beszéljünk miközben félelmetes szemüveget visel, zsíros a haja, és hájas, na meg túl egyszerű, nem ízléses a megjelenése öltözékileg? Ezt te sem gondolhatod komolyan.
2018. aug. 1. 19:34
 10/11 A kérdező kommentje:
..
2018. aug. 4. 07:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!