Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki tapasztalat-tanács?
Mit tegyek?
Biszex vagyok 21F, és attól félek , ha egyszer össze jövök egy férfival(most van egy komoly , és ő is komolyan gondolja) , azután már nővel sose fogok tudni , ha netán úgy alakulna , hogy vége lesz.
Röviden ,nem a nem vonz , hanem a személyiség, de eddig csak csajok voltak lazább-komolyabb egyaránt, és most valószínű nem olyan lesz mint csajjal.
(Már nem gátol semmi , szülők , család stb , nem tudják de bármikor eltudnám mondani,és nem mondana számomra semmit , ha elítélnének , de még értelmét nem látom megosztani velük , csak ha lenne valami)
Valaki tanács , esetleg tapasztalat?
(ne írjatok olyat , hogy fogadjam el meg hasonlók , azon már túl vagyok pár éve, és nem látszik rajtam külső-belső alapján , csak félek tényleg belevágni)
Drága barátom, a mai világban ne csinálj ebből nagy ügyet - a legjobb, ha tudatosítod a fejedben, hogy BI-vagy! NAGYON irigyellek a leendő barátodért, mert amit leírtál ez már nagyon komolynak számít! NE FOGLALKOZZ SENKIVEL ÉS SEMMIVEL ----- CSAK VELE FOGLALKOZZ, ha tényleg megérdemli és LEGYETEK NAGYON BOLDOGOK! Vigyázzatok egymásra!
(Az, hogy milyen lesz a csajokkal, ha azt is bevállalod, az is csak rajtad múlik! Ha tehetném, nekem volna EGY nagyszerű barátom és EGY nagyszerű barátnőm. 17 éves korom óta vagyok BI - ne halogasd, nehogy megunja a várakozást a BARÁTOD!!! - S egy kérés, írd majd meg légyszí' hogy mit döntöttél! Szerintem mindenki drukkol neked, csak nehéz tanácsot adni. PEDIG NAGYON EGYSZERŰ: HA ILYEN JÓ BARÁTOD VAN, DOBJ FEL MINDENT EGY LAPRA! :) CARPE DIEM! - ÉLVEZD AZ ÉLETET! És szeressétek egymást HÚSÉGESEN!!!
Köszönöm mindkettőtöknek a jó választ!
Sajnos ez még kérdéses, külföldön élek, és több rokonom él itt mint otthon sőt 90% már itt es nem egy kis család...
Nehezen tudnék haza menni, de ha netán az iskola össze jönne, akkor lehetséges, éppenséggel a pont határokat várom.
Viszont egyben azt is érzem, de lehet, ha ő vele nem adódik meg mas férfit nem is keresnék, és nem a külseje miatt, hanem a belső, csakis amiatt :)
ha a személyiségébe vagy szerelmes akkor ne vagy bisex.
pánsexuális vagy (azthiszem így hívják)
de ha vége lesz akkor mi gátolmeg abban,hogy nővel kezdj újkapcsit,pláne ha utána nem keresnél más pasit?.
Vonzódik vágy szerint is, nő/férfi egyaránt, eu komplikált bennem, nehezen tudnam elmagyarazni főleg írásban, barátnőm is volt komolyabb lazább is, és sose a külsőt néztem,(igen van azért limit, de nekem tényleg nem az a fontos).
Ez hogy utána más pasi nem, ezt lehet hogy csak most érzem így, de nem tudom.
Sokszor meg kapom hogy túlságosan más vagyok mint a mai huszonévesek, de ezt se tudom elmagyarazni, egyszerűen így érzem.
De egyre jobban arra sarkal ez az egész, hogy inkább eldobok mindent csak, hogy meg próbáljam.
Ha valakit érdekli még netán...
Október közepén mondok fel , és vissza se nézek.
Még egyszer köszönöm a válaszokat , segített dönteni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!