Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy reagálnátok rá ha a baratnődről kiderülne, hogy előtted volt nővel is?
Nem értem ezt az "édes hármas" mániát amúgy. Szerintem aki erre vágyik, az szíve szerint félre is dugna akár, csak nyilván kevésbé kockázatos a barátnő tudtával és beleegyezésével csinálni, mint a háta mögött, meg így legalább megvan az az illúzió, hogy nélküle nem is lenne az igazi. Nekem pl. rosszul esne, ha a pasim bedobna egy ilyen ötletet.
Ettől függetlenül szeretek őszinte lenni azzal, akivel megosztani tervezem az életemet, szóval semmiképpen sem szeretném titokban tartani a biszexualitásom, még akkor sem, ha egyébként semennyiben nem befolyásolja a szexuális életünket, és nem leszek tőle kevésbé monogám sem. Egyszerűen csak a lényem része. Engem is érdekelne, ki hogyan viszonyul hozzá.
Én örülnék neki, és nem pont az édes hármas lehetősége miatt, hanem, mert annyira megbízik bennem, hogy ezt el meri mondani.
Természetesen az édes hármas lehetősége, bármilyen felállásban, esetleg négyes, későbbi megbeszélés témája lehetne, ha mindketten szeretnénk.
Az a múltad része. Engem nem zavarna. Ugyanúgy nem zavarna, mint az ex pasijaid se, ha épp róluk mesélnél.
De azért azt had kérdezzem meg tőled, hogy Te mit szólnál, ha a barátodról derülne ki, hogy volt pasival, és éppen ő volt a passzív fél?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!