Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti hogy reagálnátok ha kiderülne hogy pasitok volt már korábban férfival is?
Ha amúgy működik a kapcsolatunk,nem befolyásolna semmiben.Nem az alapján szeretek vagy nem szeretek valakit hogy kivel feküdt le előttem. Sőt,jobban fogadnám ha férfival volt előttem,mintha pl.prostizott volna
24/N
Én is biszex vagyok de ezzel és minden mással kapcsolatban is őszinte voltam, szóval kiakadnék ha ő meg hazudott volna. Megfontolnám hogy együtt maradjunk.
Nem mondanám hogy örülnék neki hogy a pasik is érdeklik, de elég kétszínű lennék ha emiatt nem lennék együtt valakivel.
Viszont ha kapcsolat alatt lenne mással, vagy hármasozni akarna akkor vége lenne.
Őszintén én nem tudnék egy kapcsolatban férfiként tekinteni a másikra, ha megtudnám hogy volt már farok a seggében, vagy (mint nekem is) a szájában.
Nekem erről mindig a börtönök jutnak eszembe, ahol az erősebb rabok a nőjükké teszik a szegény gyengébb rabokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!