Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti hogy reagálnátok ha kiderülne hogy pasitok volt már korábban férfival is?
Figyelt kérdés
2017. ápr. 17. 11:11
1/10 anonim válasza:
Szóhoz sem jutnék és azonnal szakítanék.Undorító.20/L
2/10 anonim válasza:
Attól függ. Ha egyszer kipróbálta, akkor azt gondolnám, hogy kíváncsi volt. Ez számomra nem probléma.
Ha gyakran előfordult és kiderülne, hogy biszex az már zavarna.
3/10 anonim válasza:
Nem zavarna az hogy volt korábban férfivel is, az egy kicsit jobban zavarna hogy nem mondta el. De szakítani nem szakitanék vele csak rá kérdeznék hogy miért nem mondta.
4/10 Linó03 válasza:
Engem nem zavarna, ha az egész múltidejű, de ha most is lenne pasija, az sokkal inkább.
5/10 anonim válasza:
Megkernem h meselje el, mert tetszene. Ha erdekli a dolog meg mindig, reszemrol mehet 2F1L.
6/10 anonim válasza:
Ez nehéz kérdés. Attól függ mióta vagyunk együtt, mennyire szeretem /szeretem-e vagy kedvelem. Nyilván, ha ő életem szerelme, és kiderülne róla nem hagynám el emiatt. Valószínűleg időre lenne szükségem hogy feldolgozzam a dolgokat de nem hagynám el egy ilyen 'botlás' vagy' kaland' miatt. Ha viszont csak ismerkedünk és pár hónapos a kapcsolat akkor kidobnám. Elég zűrös tudom..
7/10 anonim válasza:
Engem nem zavarna sőt izgat is, bi vagyok és benne lennék akár egy hármasba is akár :D 19L
10/10 anonim válasza:
Hacsak "játék" szinten megy a dolog, tehát csak szex és nem gondolja komolyan férfiakkal akkor nem zavarna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!