Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Hezero vagyok, de izgat CSAK...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hezero vagyok, de izgat CSAK a farok és a szopás? Mi ez az érzés? Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Hetero vagyok, soha semmilyen kapcsolatom nem volt férfival csak nővel és nem is tudnám elképzelni.

De egy ideje nagyon izgat a gondolat, hogy egy 130+ kilós nagydarab idegen férfi maga alá gyűrjön és beleélvezzen a torkomba egy hatalmasat én meg kiszolgáltatottan nyeljem alárendelve.

2018. júl. 11. 14:47
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
91%

"Amúgy szerintem mi és még rengeteg hozzánk hasonlók a heteró és biszex között helyezkednek el. Ezt sem biszexnek sem heterónak nem tudom nevezni."

Nem ez egy téveszme. A biszex a jó szó erre, csak az emberek nem tudják hogy nemcsak az a biszex aki egyenlően vonzódik mindkét nemhez. Hanem vannak fokozatai a biszexségnek. Olyan ez mint egy skála. A skála két véglete a hetero és a meleg, akik köztük vannak ők a biszexek. Azok is akik már majdnem a hetero végletnél vannak,tehát csak minimális szinten vonzódnak az azonos nemhez, azok is biszexek.

Szerintem amúgy hülyeség kategorizálni magad, de akkor vagy ne érdekeljenek a kategóriák, és ne hívd magad semminek, vagy ismerd el hogy biszex vagy és a heterot ne erőltessük ha arra vágysz hogy "hatalmasat élvezzenek a torkodba és alárendelten nyeld.

2018. júl. 11. 19:54
 12/16 anonim ***** válasza:
61%

A vágyaid után menj, tök mindegy, hogy milyen fogalomzavarral küzdesz, amikor azt megfogalmazod.

A vágyaidat nem találja ki senki, nincs ajándék az élettől, meglepi stb.

-Az van, amiért teszel, megdolgozol...

Ha ez jön be neked, hajrá, járj a végére!

Én F/40 vagyok, egyedül azt bántam meg eddig, amit nem próbáltam ki.

Szóval hajrá, ne kelljen arra gondolnod a halálos ágyadon, hogy óbaz+, ez is kimaradt 😂

2018. júl. 12. 05:53
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Már megint te??

Menj már a fenébe ezzel az "én aztán csontig heteró vagyok, de egy nagydarab férfiállat már rakjon análba minél melegebb módon" dumával!

2018. júl. 12. 12:49
 14/16 anonim ***** válasza:

Nekem is hasonló vágyaim voltak/vannak bár igaz nem tartom magam heteronak :) biszex inkább. De férfival soha nem jönnék össze komolyabban és komolyabb szex sem érdekel. Csak a sz .pás.

Valószínűleg neked is az alárendeltség érzés miatt jön be inkább és nem a férfi test miatt. Bár ez nyilván több mint sima szubmisszív hajlam.

Hát igazából nem tudjuk helyetted eldönteni mit tegyél. Én erőt vettem magamon és leküzdöttem a gátlásaimat igaz nem elsőre hanem harmadszorra de sikerült.

2018. júl. 12. 23:14
 15/16 anonim ***** válasza:

Fociztam évekig, a zuhanyzóban többször láttam a farkakat.

Adódott tizeneves koromban, hogy a haverom faszát bekaptam. Azóta keresem az alkalmat ha lehet, hogy szopjak. Szóval, ha van egy ilyen érzés, akkor

előbb vagy utóbb úgyis beadja a derekát az ember kvázi és a fantáziájának él.

2022. jan. 18. 22:48
 16/16 anonim ***** válasza:
Hezero = Hezitáló hetero... D
nov. 8. 20:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!