Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Egy 35 éves pasinak, aki még...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy 35 éves pasinak, aki még sose próbálta van még esélye kipróbálni az orált másik pasival, vagy csak fiatalabakkal akarja mindenki?

Figyelt kérdés
2018. júl. 10. 07:37
 1/9 anonim ***** válasza:
61%

Ha nem találsz keress fizet*** pasit!

Sok hirdeti magát!

2018. júl. 10. 07:58
 2/9 anonim ***** válasza:
67%
Én úgy veszem észre,hogy mindenkinek a fiatalok/tinik jönnek be. Még én is szívesebben szopok fiatalabbakat, pedig én 20 éves vagyok. A fizetős pasi a járható út neked szerintem.
2018. júl. 10. 08:35
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
35 évesen nem vagy még öreg. Kipróbálhatod. Idősebb vagyok nálad, én is kipróbálnám mert izgat.
2018. júl. 10. 09:00
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Én 39 vagyok.

Engem is izgat az orál.

Kiprobálnám.

2018. júl. 10. 20:18
 5/9 anonim ***** válasza:
54%

Szerintem sem vagy idős ahhoz hogy kipróbáld az orált egy fizetős emberrel.

24f

2018. júl. 10. 22:20
 6/9 anonim ***** válasza:

Nekem tetszik, hogy idősebb vagy, sőt akár 40 is lehet. Csak legyen szép farka.

Sosem volt dolgom pasival, egy két dolgot kipróbálnék.

25f

2018. júl. 10. 23:24
 7/9 A kérdező kommentje:
4, 6-os írjatok privit.
2018. júl. 11. 09:35
 8/9 anonim ***** válasza:

Idősebb pasit is szopnék, ha jó nagydarab és domináns, ráhúzza a fejem és keményen szopatná a torkomat a végén a gyomromba élvezve.

Hetero vagyok, de nagyon izgat, hogy egyszer kipróbáljam, érezzek egy lüktető forró farkat a torkomban, hogy egy egy nagydarab férfinak vagyok alárendelve, aki a saját kielégülésére használ és a számban élvez el legyőzve.

2018. júl. 11. 13:33
 9/9 anonim ***** válasza:

A fiatalabbak ugye viszonylagos.

/54 ffi

2018. júl. 12. 17:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!