Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Biszex lányok/nők?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Biszex lányok/nők?

Figyelt kérdés

Ti mit szólnátok egy olyan teljesen hetero - tehát nem "kíváncsi" hetero - férfihez, akit egyáltalán nem zavarna hogy a barátnőtökkel/nőitekkel is huncutkodtok pluszba, sőt buzdítana titeket hogy csináljátok is?

Ergó 2 kérése lenne.

- más férfivel ne csaljátok meg - kölcsönös tisztelet, nyilván ő se titeket - tehát azt teljesen elfogadná hogy ha nővel vagytok együtt.

- illetve szórakozóhelyen vagy bárhol ilyen hasonló helyen, spontán helyzet adódik hogy lenne egy csaj akivel lehetne rosszalkodni, akkor azért ne feltétlen éljenek a lehetőséggel, mert ugye még se tudni hogy mit lehet tőle elkapni vagy mennyi fas..:D járt benne az éjszaka.

Ezeket leszámítva teljesen hagyná hogy kiéljétek a csajos vágyaitokat is, akár komoly kapcsolatban is, vagy esetleg házasságban. Teljesen elfogadná hogy a barátnőitekkel jól érzitek magatokat...:D persze emellett a férfivel lévő kapcsolatotok is legyen tartalmas és legyen időtök egymásra mindenféle értelemben. Tehát a saját nemetek felé irányuló vágyakat teljesen hagyná kiteljesedni hogy megéljétek a pillanatot vagy az órát.

Hogyan fognátok az oldalatokon egy ilyen férfit?

2018. júl. 8. 15:40
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Minden vágyam lenne
2018. júl. 8. 16:20
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Megmondanám hogy köszönöm a felajánlást, de monogám vagyok.
2018. júl. 8. 16:35
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Akinek erre van szüksége, annak biztos jó lenne :)
2018. júl. 8. 18:40
 4/12 anonim ***** válasza:
80%
Az hogy ha annyira jószívű,hogy még buzdít is,akkor férfival is engedje meg. Ha nem engedné akkor könyvelném hogy egy kétszínű geczi, aki csak ki akarja használni a biszexualitásomat,addig amìg az neki is tetszik,ergo nem tesz engedmény miattam , szembe köpném és kidobnám. Keressen mást,akire élvezkedhet.
2018. júl. 8. 19:22
 5/12 A kérdező kommentje:
Ha más férfivel is csinálnád, az mitől lenne férfi és nő közötti párkapcsolat?:D akkor lehet már cuckold is, az pont arra való.
2018. júl. 8. 20:18
 6/12 anonim ***** válasza:
97%

Teljesen mindegy hogy férfival vagy nővel csalom meg, mert nőbe is ugyanúgy bele tudok szeretni, és a szex sem rosszabb vagy kevesebb semmivel mintha pasival csinálnám.

Az hogy biszex vagyok, nem jelenti hogy barátra és barátnőre is szükségem van egyszerre.

Az a baj azzal amit írsz hogy azt mutatja hogy nem tiszteled két nő kapcsolatát, nem veszel komolyan egy nőt, de egy másik pasit már igen. Pedig ugyanúgy le tudnék lépni egy másik lánnyal ha akarnák, ha belezúgnák mint egy másik pasival. Nincs különbség.

Szóval felajánhatod ezt a biszex barátnődnek, de nem biztos hogy jól jársz vele.

2018. júl. 8. 21:17
 7/12 anonim ***** válasza:
96%

Ezt úgy hívják, hogy nyitott kapcsolat, csak épp nőkre kihegyezve. Én férfiként nem vagyok a híve, szerintem elég jó kis féltékenykedésekhez vezethet.

Ugyanakkor valahol egy kicsit logikus, hogy a kérdező férfival nem engedné meg a dolgot, nővel meg igen. A férfiak többsége más férfiakban azért is lát vetélytársat, mert mondjuk egy nőtől nem lehetsz terhes, egy pasitól meg igen.

2018. júl. 8. 22:19
 8/12 A kérdező kommentje:

Az mitől számít megcsalásnak?

Ha meg egy biszex nőnek megtiltána a pasija hogy csajokkal se, akkor meg azt mondanátok, azért nem tiszteli mert nem engedi megélni a vágyait, nővel minek lépne le? Nincs értelme.

2018. júl. 8. 22:23
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem engedi megélni a vágyaim? Milyen vágyaim? Ha szerelmes vagyok, a szerelmemre vágyok nem másra. Milyen az ha veled vagyok de közbe nem vagy elég nekem mert én mással akarok szexelni. Ha te kapcsolatban vagy valakivel gondolom te sem fekszel le mással. Pedig ha meglátsz egy vonzó nőt gondolom ugyanúgy vágynál rá, attól hogy kapcsolatban vagy de nem teszed mert szereted a párod, és elég ő neked. Akkor miért gondoljátok hogy mi nem így lennénk ezzel csak mert mindkét nemhez vonzódunk? Ugyanúgy tudunk mi is hűségesek lenni, csak annyi a különbség hogy nő és férfi is lehet az az illető akibe szerelmesek vagyunk, akit nem csalunk meg.
2018. júl. 8. 22:47
 10/12 A kérdező kommentje:
Van olyan biszex csaj aki kapcsolatban is csinálja más nőkkel, beszélgettem ilyen csajjal, a barátját az nem zavarta, és nem 1 éve voltak együtt.
2018. júl. 9. 09:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!