Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kis István Balázs kérdése:
Most akkor biszex vagyok? 18/F
Figyelt kérdés
Mindig is a nőkre buktam csak van egy bajom hogy mellette nagyon izgulok a shemale-kre(Transzikra). Ez nevezhető biszexuálisnak vagy ez hetero?2018. júl. 6. 23:48
1/4 anonim válasza:
Valahol a kettő között, kedves Pista! :D
2/4 anonim válasza:
Nem teljesen, de igazáből nem mindegy?
Ha még csak fantáziáltál róla, nem is biztoos, hogy élőben is működne.
Heterónak sem mondanálak, de pont ez a lényeg, hogy nem feltétlen kell ám bekategorizálnod magad.
3/4 anonim válasza:
én megdugom a férjem, engem szinte minden beindít, nem tudnék kategorizálni :D csináld ami jól esik, és nem törvénybe ütköző :D ha csak nem akarsz tapasztalatokat a sittről is. Na jó ne vicceskedjünk. Én is bírom a semale-t pedig nő vagyok. De bejönnek a csajok, a fiatal fiúk, idős pasik, fiatal lányok, anyám korú nők, talán az állatok is, kötözés, verés, alá-fölé rendeltség, elölről-hátulról-szájba, de csak az urammal, mert igen jó ember :) légy boldog!
4/4 anonim válasza:
Heteronak nem mondanálak, de még teljesen biszexnek sem. Akkor esetleg, ha a shemalekkal az izgat, hogy te sz*pod le, vagy/és dug meg téged. Ha te szeretnéd velük az eőzőket csinálni, akkor még mindig lehetsz hetero. Sok hetero férfi szeretné/szereti a barátnőjének a fenekét is megdugni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!